BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeclis'te kritik İdlib toplantısı----

Meclis'te kritik İdlib toplantısı

Meclis'te kritik İdlib toplantısı
03 Mart 2020 - 06:32 www.finansgundem.com

Meclis bugün kapalı oturum ile toplanarak İdlib'deki son gelişmeleri görüşecek


İdlib’deki hain saldırı sonrası Meclis’te bugün kritik bir toplantı yapılacak. TBMM Genel Kurulu özel oturum ile İdlib ve Suriye’de yaşanan gelişmeleri görüşecek.

Kapalı oturum şeklinde yapılacak toplantıda, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar milletvekillerine bilgi verecek. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, toplantıya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu da davet etti.

Diğer bakanlar ise milletvekili olmadıkları için Genel Kurul'a katılamayacak. Görüşmelerde konuşulanlar, 10 yıl süreyle gizli tutulacak ve açıklanmayacak. Kapalı oturumda bakanlar milletvekillerine bilgi verecek, daha sonra da siyasi parti grupları adına konuşmalar yapılacak. AKP, CHP, HDP, MHP ve İYİ Parti'den birer milletvekili, İdlib konusunda partilerinin görüşlerini ortaya koyacak.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Osman 03 Mart 2020 10:20

    Meclis uzman jandarma uzman erbaslarin özlük haklarini fazlasi ile vermekeri icin acil gündeme getirmeli yazik vatan evlatlari şehit oluyor canla başla çalisiyor niye görmemezlikten geliniyor ayip yaptiginiz!!!!