BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeclis'te aşk skandalına soruşturma!----

Meclis'te aşk skandalına soruşturma!

Meclis'te aşk skandalına soruşturma!
27 Kasım 2014 - 06:41 www.finansgundem.com

Meclis'te CHP'li bir milletvekili danışmanının yaşadığı aşk skandalına ahlak soruşturması açıldı

CHP milletvekilinin danışmanı Y.A.’nın Meclis’te banko görevlisi olarak çalışan Ş.O. ile yaşadığı özel ilişki önce mahkemeye, ardından da TBMM muhakkiklerine taşındı.

TBMM’de bir CHP milletvekilinin danışmanına, “ahlak soruşturması” açıldı. Habertürk’ün haberine göre Meclis’te banko görevlisi Ş.O. ile Y.A. birkaç yıl süren bir ilişki yaşadı. İkilinin bir süre sonra araları bozuldu. Bunun üzerine Ş.O., eşinden, Y.A.’nın kendisini taciz ettiğini belirterek yardım istedi. Ş.O.’nun eşi, Y.A.’yı uyardı. Olay savcılığa yansıdı. TBMM’de olayla ilgili bir komisyon oluşturuldu. TBMM Başkanlığı muhakkik atadı.

Muhakkikler, CHP milletvekilinin danışmanı Y.A.’nın Ş.O.’yu iddia edildiği gibi taciz edip etmediğini, tehdit yoluna başvurup başvurmadığını araştırmaya başladı. Ş.O., muhakkiklere verdiği ifadede, psikolojik olarak sorun yaşadığı dönemde Y.A. ile aralarında yakınlaşma olduğunu belirtirken, bunun zamanla tacize ve tehdide döndüğünü öne sürdü. Y.A. ise Ş.O.’yla gönül rızasıyla bir ilişki yaşandığını, tehdit ve tacizin söz konusu olmadığını belirtti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)