BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMEB'den devamsızlık kararı!----

MEB'den devamsızlık kararı!

MEB'den devamsızlık kararı!
15 Şubat 2022 - 10:17 www.finansgundem.com

Milli Eğitim Bakanlığı'nca kronik rahatsızlığı olan öğrencilerin yüz yüze eğitim döneminde gerekli belgeleri okullarına iletmeleri halinde mazeretli sayılacağı ve eğitime uzaktan devam etmelerinin sağlanacağı belirtildi.

Milli Eğitim Bakanlığı, kronik rahatsızlığı olan ve bunu sağlık kurulu raporuyla belgelendiren öğrenciler ile özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerin KOVID-19 salgını devam ettikçe devamsızlıktan muaf tutulacağını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Salgın dönemi boyunca ilköğretim ve ortaöğretime devam eden; kronik rahatsızlığı olan ve bunu sağlık kuruluşlarından aldıkları sağlık kurulu raporuyla belgelendiren öğrenciler ile her tür ve kademede eğitimlerine devam eden özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerin velisinin yazılı talebi üzerine 2021-2022 eğitim-öğretim yılı ve Kovid-19 salgın hastalığının devam ettiği süre içinde devamsızlıktan muaf olacaklar."

 

MEB şubat ayı yardımcı kaynak paketini erişime açtı

 

MEB, ders kitaplarına intihal incelemesini dijital ortamda yapacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)