BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHacıince’nin başarı öyküsü GPD/Ortak Gelişim Kongresi’nde----

Hacıince’nin başarı öyküsü GPD/Ortak Gelişim Kongresi’nde

Hacıince’nin başarı öyküsü GPD/Ortak Gelişim Kongresi’nde
09 Ekim 2017 - 14:46 www.finansgundem.com

Hacıince Şirketler Grubu’nun, küçük bir kasap dükkanından, küresel gıda devi Mc Donald’s ile iş ortaklığına uzanan başarı öyküsü, GPD/Ortak Gelişim Kongresi’nde

Antalya ve Konya'daki besi çiftlikleri, son teknoloji kesimhanesi, parçalama ve üretim tesisi, depoları ve sevkiyatıyla tam entegre hizmet kuruluşuna dönüşen Hacıince Şirketler Grubu’nun, küçük bir kasap dükkanında başlayıp, küresel global markalarla  iş ortaklığına uzanan başarı öyküsü, GPD/Ortak Gelişim Kongresi’nde masaya yatırılıyor.

Hacıince Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hacıince, Gıda Perakendecileri Derneği'nin 10 Ekim tarihinde düzenlenen, ana başlığı "Tüketici Odaklı Tedarikçi ve Perakendeci Verimliliği" olarak belirlenen “Ortak Gelişim Kongresi”ne, küresel gıda devi McDonald’s Genel Müdürü Oğuz Uçanlar ile birlikte katılıyor. Aynı zamanda Ulusal Kırmızı Et Konseyi'nin (UKON) Başkanı olan Ahmet Hacıince sunuş konuşmasında, Konferans'ın, "Değer Arttıran Hizmetler, Birlikten Güç Alan Başarı Öyküleri" başlıklı oturumunda, başarı öyküsünü katılımcılarla paylaşacak. 

Ahmet Hacıince,  kendi besi çifltliklerinde her aşamasını kontrol ederek ürettikleri etlerin, hem üretim modellemesi ile ülkemize , işbirliği yaptığı markalara , hem de Hacıince için de büyük bir katma değer olduğunun altını çizerek, Hacıince Entegre Et Tesisleri’nde kullanılan yüksek teknoloji ve hijyene ilişkin bilgiler verecek.

Özellikle, Hacıince Entegre ET Tesisleri’nin kendi besi çiftliklerinde yetiştirdiği  özel ırk büyükbaş hayvanların yüksek kaliteli ve verimli etin , uzun vadede ülke ekonomisine, partnerlik yaptığı global markalara sağladığı bir katma değere de değinecek olan Ahmet Hacı İnce, geldikleri noktada Global markalarla iş birliği sürecini şöyle tanımlıyor  “Hacıince Entegre Et Tesisleri olarak bizim hızlı bir büyüme temposu yakaladığımızı, işbirliğimizin ilk yılında yüzde 100 gibi önemli bir büyüme başarısı gösterdiğimizi söyleyebilirim.”

Ahmet Haciince Akdeniz’in ilk entegre et tesisinin kurulmasında ailesine destek oldu.

Hacıince Entegre Et Tesisleri Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hacıince,
Akdeniz’in ilk entegre et tesisi Al-Et Alanya Entegre Et Tesisi’nin 1992 yılında kurulmasında ailesine destek oldu.

Al-Et Alanya Entegre Et Tesisi'nin kurulmasının ardından, kariyerini ve kendini geliştirerek, şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Genel Müdürlüğü görevlerini başarıyla yerine getirdi.

Antalya ve Konya’da 2004 ve 2005 yıllarında toplam 25,000 baş canlı kapasiteli iki çiftlik satın alarak, entegre et ve et ürünleri işletmeciliğinde önemli bir aşamaya geçti. Ahmet Hacıince'nin şirket envanterine kattığı Antalya ve Konya’daki çiftliklerde, damızlık ve besilik hayvan üretimi ve beslenmesi yapılıyor. Ahmet Hacıince, son yatırımı olan Hacıince Konya Entegre Et Tesislerini 2013 yılında Konya Kaşınhanı mevkiinde kurdu.

2015 yılından beri üretime başlayan şirket Türkiye’de faaliyet gösteren bir çok dünya markası ile partner firma düzeyinde ilişkiler kurarak et tedariklerini karşılıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)