BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMay'in koltuğu sallanıyor----

May'in koltuğu sallanıyor

May'in koltuğu sallanıyor
15 Kasım 2018 - 13:26 www.finansgundem.com

Brexit anlaşmasının ardından 2 bakanın istifası gelmişken, şimdide Muhafazakar Parti'den muhalif milletvekilleri Başbakan May için güvensizlik oylamasına gitmeye hazırlanıyor

İngiltere Başbakanı Theresa May'in lideri olduğu Muhafazakar Parti'den bir milletvekili, May'e karşı parti içinde güvensizlik oylamasına gidilmesi için gereken oy sayısına ulaşıldığını söyledi.

Partinin parlamentodaki üye sayısının yüzde 15'i parti liderine karşı güven oylaması yapılması talebini yazılı olarak bildirirse, May için oylamaya gidilecek.

Muhafazakar milletvekili Anne Morris yaptığı açıklamada, bildiği kadarıyla gerekli sayı olan 48 başvurunun, hükümette olmayan parlamenterleri temsil eden "1992 komitesi" adlı parti organının başkanı Graham Brady'ye teslim edildiğini söyledi.

Ancak bu konuda bir sorun çıkabileceğini söyleyen Morris, 48 milletvekilinden bazılarının, başvurularının ancak kendileri onay verirse kullanılmasına izin verdiklerini belirtti. Morris, "Milletvekilleri, 'verdiğim mektubu sadece ben kullanın dersem kullanabilirsiniz' diyorlar" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)