BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMay, Brexit'in 30 Haziran'a kadar ertelenmesini talep etti----

May, Brexit'in 30 Haziran'a kadar ertelenmesini talep etti

May, Brexit'in 30 Haziran'a kadar ertelenmesini talep etti
20 Mart 2019 - 15:27 www.finansgundem.com

Britanya Başbakanı Theresa May, Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk'a bu sabah bir resmi bir mektup göndererek AB27'den Brexit müzakere süresini belirleyen Madde 50'nin 30 Haziran 2019'a kadar ertelenmesini talep etti.

Tusk'a bu sabah bir resmi bir mektup göndererek AB27'den Brexit  müzakere süresini belirleyen Madde 50'nin 30 Haziran 2019'a kadar  ertelenmesini talep etti. 

May, Tusk'a gönderdiği mektupta, "Avrupa Konseyi'ni Britanya'nın Madde 50'de öngörülen sürenin 30 Haziran 2019'a kadar uzatılmasını  isteği konusunda bilgilendirmek için yazıyorum" ifadeleri yer aldı.
May mektubunda, Avrupa Birliği'nden düzenli bir şekilde ayrılma  politikmalarının devam ettiğini, Brexit anlaşmasını yeniden Avam Kamarası'nın oylamasına getirmek niyetinde olduğunu vurguladı. Ancak mektupta, Brexit anlaşmasnın ne zaman Avam Kamarası'nda yeniden  oylanacağı konusunda bilgi yer almadı.
Öte yandan Avrupa Birliği yetkilileri, Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk'ın Britanya Başbakanı Theresa May'in Brexit'in ertelenmesi talebine  ilişkin resmi mektubunu aldığını açıkladılar.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)