BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBanka & Kredi KartlarıMaximum Kart'dan 23 Nisan kampanyası----

Maximum Kart'dan 23 Nisan kampanyası

Maximum Kart'dan 23 Nisan kampanyası
20 Nisan 2013 - 18:11 www.finansgundem.com

Maximum Kart çocukların bayram coşkusuna bu yıl da ortak oluyor

İş Bankası Maximum Kart, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı-nı Türkiye genelinde gerçekleştireceği renkli bir kampanya ile kutluyor.
Türkiye İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, Maximum Kart, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye genelinde tüm Cinemaximum sinemalarında minik konuklarına ücretsiz sinema keyfi yaşatıyor. Bayram nedeniyle 23 ve 24 Nisan günleri geçerli olacak kampanya ile Türkiye genelinde 22 ildeki Cinemaximum sinemalarına gelerek animasyon filmlerine İş Bankası Maximum Kartı ile bilet alanlara yanlarındaki bir çocuğun bileti hediye ediliyor. Kampanyadan Maximiles ve MercedesCard sahipleri de yararlanabiliyor.
Kampanya, 23 ve 24 Nisan günlerinde gösterilecek animasyon filmleri için Cinemaximum gişelerinden alınacak biletlerde geçerli olurken, kampanyadan 15 yaş ve altındaki çocuklar yararlanabiliyor. Kampanyaya dahil sinemaların listesine ve kampanya koşullarına maximum.com.tr'den ulaşılabiliyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)