BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriMaximum Kart ve İşCep’e altın ödül----

Maximum Kart ve İşCep’e altın ödül

Maximum Kart ve İşCep’e altın ödül
26 Mayıs 2017 - 17:10 www.finansgundem.com

Türkiye İş Bankası, SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri’nde Maximum Kart ve İşCep markalarına ait sosyal medya hesap yönetimindeki performansı ile altın ödül aldı

Türkiye İş Bankası, SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri’nde “kredi kartları” ve “online bankacılık” kategorilerinde Maximum Kart ve İşCep markalarına ait sosyal medya hesap yönetimindeki performansı ile altın ödüle layık görüldü.

Marketing Türkiye ve BoomSonar işbirliği ile düzenlenen, markaların sosyal medya performanslarını analitik verilere dayalı olarak ölçen “Social Media Awards Turkey”de; sosyal medyanın en başarılı kampanya, proje ve performansları “Veri Analitiği”, “Jüri” ve “Grand Prix” bölümlerinde ödüllendirildi.

Veri Analitiği Ödülleri’nde, tüm sektörlerden markaların 1 Nisan 2016 - 31 Mart 2017 tarih aralığındaki sosyal medya performanslarına, en başarılı işlerine ve marka ekiplerine ödül verildi.

İş Bankası sosyal medyada; İş Bankası, İşCep, Maximum, Maximiles, İş’te Üniversiteli ve Yüz Yüze Bankacılık markalarıyla 9 farklı mecrada, 38 sosyal medya hesabı ile faaliyet gösteriyor.

İşCep, Maximum ve Maximiles sayfalarında; kampanyalara, bankanın ürün ve yenilikçi hizmetleri hakkında bilgilendirici içeriklere, özel gün ve etkinlikler ile alışveriş, seyahat, kültür, sanat, e-spor gibi farklı alanlarda gerçek zamanlı etkileşim yaratan konsept paylaşımlara yer veriliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)