BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkMaximum Genç Biriktiren Genç Hesap ----

Maximum Genç Biriktiren Genç Hesap

Maximum Genç Biriktiren Genç Hesap
05 Nisan 2021 - 13:20 www.finansgundem.com

Türkiye İş Bankası, Biriktiren Genç Hesap ile gençlerin ufak ufak biriktirerek hedeflerine ulaşmaları için tasarruf desteği sağlıyor.

Türkiye İş Bankası, 18-26 yaş arasındaki gençlere özel olarak sunduğu Biriktiren Genç Hesap ile gençlerin ufak ufak biriktirerek hedeflerine ulaşmaları için tasarruf desteği sağlıyor.

Biriktiren Genç Hesap ile 250 TL’den başlayan bir tutarla hesap açabilen gençler, 6 veya 12 aylık dönemler için kendilerine özel birikim hedefleri belirleyebiliyorlar. İhtiyaç duymaları halinde hesabın aylık vade dönemlerinde para çekip yatırabiliyorlar.  

Aylık vadelerde güncel faiz getirisi elde eden gençler, başlangıçta belirledikleri süre içerisinde birikim hedefine ulaşmaları durumunda, mevcut elde edilen faize ek olarak “ödül faiz” getirisi ile ödüllendiriliyor.

Biriktiren Genç Hesap, İşCep’den ve İş Bankası Şubelerinden kolayca açılabiliyor. Hesap açılışı ve ödül faiz için ayrıntılı bilgiye maximumgenc.com.tr’den ulaşılabiliyor.

İş Bankası, yeni GM Hakan Aran'ı KAP'a bildirdi

İş Bankası’nın İstiklal Sergisi’ne 'Altın Pusula' ödülü

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)