BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Mavi' olan il sayısı 23'e yükseldi----

'Mavi' olan il sayısı 23'e yükseldi

'Mavi' olan il sayısı 23'e yükseldi
06 Ekim 2021 - 00:47 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Isparta'da ikinci doz KOVID-19 aşısı olanların oranının yüzde 75'i geçtiğini duyurdu

Sağlık Bakanı Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "KOVID-19'a karşı ikinci doz aşı oranı Isparta'da da yüzde 75'i geçti. Böylece mavi il sayımız 23'e ulaştı. Hepimizin lehine sonuçlar için ikinci doz aşı oranında yarışalım" ifadelerine yer verdi.

Konya ve Kars'ta ikinci doz aşı oranı yüzde 65'i, Bingöl'de yüzde 55'i geçti

Koca, Konya ve Kars'ta ikinci doz KOVID-19 aşısı olanların oranının yüzde 65'i, Bingöl'de ise yüzde 55'i geçtiğini de şu sözlerle duyurdu:

KOVID-19'a karşı ikinci doz aşı oranı Konya ve Kars'ta bugün yüzde 65'i geçti. Bu iki ilimizin haritadaki rengi artık sarı. Hepimizin lehine sonuçlar için ikinci doz aşı oranında yüzde 75'i aşmak üzere yarışalım.
Bingöl'de ise ikinci doz aşı oranının yüzde 55'i geçtiğini belirten Koca, bu ilin KOVID-19 aşılama haritasındaki renginin turuncu olduğunu aktardı.

"Henüz toplum bağışıklığı aşamasında değiliz"

Koca, Türkiye'nin henüz toplum bağışıklığı aşamasında olmadığını da şu sözlerle vurguladı:

Aşı hiçbirimizi koronavirüse karşı kahraman yapmaz. Aşı olan da maske takmalı, sosyal mesafe kuralına mümkün mertebe uymalıdır. Virüs, hasta etmese bile, herkese bulaşma ve yayılma potansiyeline sahiptir. Toplum bağışıklığı sağlanana kadar kurallara uymalıyız. Yarın ister dışarıda ister kapalı mekanda, yolunuz kalabalık bir yere düşerse çevrenize bakın. Kaçımız maskemizi takmış, kaçımız takmamışız? Sosyal mesafe kuralına uyum çabası var mı? Henüz toplum bağışıklığı aşamasında değiliz. Aşılarımızı olmalı ve kurallara uymalıyız.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)