BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMastercard ve TAV'dan keyifli işbirliği----

Mastercard ve TAV'dan keyifli işbirliği

Mastercard ve TAV'dan keyifli işbirliği
06 Ağustos 2014 - 11:37 www.finansgundem.com

MasterCard ile TAV Havalimanları, uçak seyahatlerini keyfe dönüştüren yeni bir işbirliğine imza attı

Uçak seyahatlerinde MasterCard sahiplerine ayrıcalık ve konfor sağlamayı hedefleyen ortaklıkla; İstanbul, Ankara, İzmir ve Bodrum Havalimanlarındaki TAV İşletme Hizmetleri tarafından işletilen Lounge’lar MasterCard sahiplerine %60’a varan indirimlerle yolculuk keyfi sunuyor.

MasterCard ile TAV Havalimanları, uçak seyahatlerini keyfe dönüştüren yeni bir işbirliğine imza attı. Seyahatlere konfor katacak anlaşmayla MasterCard kredi kartı sahipleri; İstanbul, Ankara, İzmir ve Bodrum Havalimanlarındaki TAV Comfort Lounge’larda %60’a varan indirimden faydalanacak.

MasterCard sahibi bir yolcunun tek yapması gereken TAV Comfort Lounge’ları ziyaret ederken ödemesini MasterCard kredi kartıyla yapmak. MasterCard TAV İşletme Hizmetleri işbirliğiyle ayrıca, yurt içi ve yurt dışı seyahatlerde TAV tarafından havalimanında kişiye özel sunulan karşılama ve uğurlama hizmeti satın alımlarında avantajlar sağlanıyor. MasterCard sahipleri, TAV Comfort Lounge’da yıl boyunca ek sürpriz ve avantajlardan da faydalanıyorlar.

MasterCard Güneydoğu Avrupa Genel Müdürü Mete Güney, TAV İşletme Hizmetleri ile gerçekleştirilen iş birliği hakkında şunları söyledi: “Bu sene 4’üncüsünü gerçekleştirdiğimiz MasterCard Global Hedef Şehirler Endeksine göre ülkemiz uluslararası ziyaretçi sayısı açısından her yıl istikrarlı ve güçlü bir büyüme kaydediyor. Büyüme verileri sadece uluslararası ziyaretçilerle sınırlı değil. Türkiye iç turizmde de büyüyor ve araştırmalar bu yıl sonuna kadar büyümenin devam edeceğini gösteriyor. Önceki yıllarda ‘MasterIndex Yaz Tatili Araştırması’nda tatil ulaşımında karayolunun tercih edildiğini görmüştük. Bugün ise yurt içi ve yurt dışı yolculuklarında havayolu kullanımının çok daha yaygınlaştığı, hava yolculuğunun daha erişilebilir olduğu ve büyüdüğü bir döneme girdik. Müşterilerimizin yükselen beklentilerini karşılamak için TAV ile var olan stratejik iş birliğimizi yeni dönemde daha da genişlettik. MasterCard kart sahiplerine, keyifli seyahatin anahtarını, inovatif çözümlerimiz ve yeni işbirliklerimizle sunmaya devam edeceğiz.”

TAV İşletme Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Bora İşbulan “TAV Havalimanları’nın işlettiği havalimalarındaki faaliyetlerinin yanı sıra Almanya’da da 3 lounge işleten TAV İşletme Hizmetleri olarak işlettiğimiz Lounge’larda yıl içinde yaklaşık 2,7 milyon misafirimizi ağırlıyoruz. CIP karşılama ve uğurlama hizmetimizi ise yılda yaklaşık 40 bin kişi tercih ediyor. İşbirliğimizin ikinci yılında MasterCard üyelerine ayrıcalıklarımızı sunmak bizi çok mutlu ediyor. Özel misafirlerimize hızlı geçiş sağlayan ve konforlarını artırıcı pek çok ek proje de geliştirdik. TAV Havalimanları’nın işletmeyi devralmasıyla MasterCard işbirliğimizi İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes’ten sonra Milas-Bodrum Havalimanı’na da taşıdık. Ayrıca, MasterCard ile işbirliğimizi turizm ve havalimanı işletmeciliğinin her alanına yönelik sürdürülecek çalışmalarla artırmanın yanı sıra Almanya’daki faaliyetlerimiz kapsamında daha geniş bir alana taşımayı da planlıyoruz. Tüm misafirlerimize konforu yüksek seyahatler diliyorum” dedi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)