BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMaslak'taki gökdelende yangın dehşeti----

Maslak'taki gökdelende yangın dehşeti

Maslak'taki gökdelende yangın dehşeti
22 Haziran 2018 - 06:20 www.finansgundem.com

İstanbul Maslak'ta bir gökdelende yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın, 1.5 saatte kontrol altına alındı

İstanbul Maslak'ta 32 katlı bir gökdelende sabahın erken saatlerinde yangın çıktı. 

Maslak Mahallesi Bilim Sokak'ta bulunan 32 katlı Sun plazanın dış aydınlatma sisteminde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Binanın 3. katında başlayan yangın üst katlara doğru devam etti. İddiaya göre saat 05.40'da başlayan yangın dış aydınlatma sistemindeki elektrik kontağından dolayı çıktı. Durumun itfaiyeye bildirilmesinin ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

YANGIN MERDİVENİ YETERSİZ KALDI

Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. İlk olarak merdivenli araçlarla yangına müdahale edilmek istendi ancak yangın söndürülemedi. .

PENCERELER KIRILDI

Merdivenli araçlarla yapılan müdahalenin yetersiz olmasından dolayı itfaiye ekipleri binanın camlarını kırarak yangını söndürmeye çalıştı. Ancak alevler üst katlara doğru yükselmeye devam etti.

ÇATIDAN MÜDAHALE EDİLDİ

Yaklaşık 1 saat 20 dakika devam eden çalışmaların ardından itfaiye ekipleri binanın çatısından yangına müdahale etti. Aydınlatma sisteminin bulunduğu hatta yapılan müdahalenin ardından yangın söndürüldü.

BİNADA MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

Binanın dış cephesinden meydana gelen yangında ölen yada yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. Yangının kesin çıkış nedeni itfaiye ekiplerinin yapacağı incelemenin ardından belli olacak.

BİNANIN DIŞ CEPHESİNİN ÖZELLİĞİ

Plazayı yapan şirket dış cephe özelliğini, "Türkiye'de ilk kez uygulanan doğrama ve soğuk cephe şeklinde dizayn edildi" diye açıklıadı.

İstanbul Maslak'ta gökdelen yangını

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gökhan Çetinoğlu22 Haziran 2018 11:27

    Her yeri gökdelen dolu Maslak ta itfaiye merdiveninin yetersiz kaldığı bu küçük yangın umarım bir ders olur ve bölgeye uygun müdahale önlemleri en kısa zamanda alınır!