BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMaskeler ne zaman gelecek?----

Maskeler ne zaman gelecek?

Maskeler ne zaman gelecek?
16 Nisan 2020 - 08:46 www.finansgundem.com

Maskelerin para ile satılmasının yasaklanmasının ardından vatandaş ya kendi maskesini yapıyor ya da maskelerini yıkayarak yeniden kullanıyor. Çoğu vatandaş “Mağduruz, maske bulamıyoruz. Bize ne zaman maskeler dağıtılacak” yorumunu yaptı.

Maskelerin satışının yasaklanmasının ardından sadece büyük kentlerde değil, Samsun’dan Muğla’ya, Mersin’den Elazığ’a, Edirne’den Çanakkale ve Antalya’ya kadar vatandaşlar maske bulamadığı için isyanda. Çoğu “Mağduruz, virüse karşı önlem almamız isteniyor ancak maske bulamıyoruz. Bize ne zaman maskeler dağıtılacak” yorumunu yaptı. Konu ile ilgili eczacılardan açıklama geldi: 

Bir maskeyi 3 veya 4 kez kullandılar

Samsun Eczacılar Odası Başkanı Onur Ferhat Karacan: Cumaya kadar her eczaneye 500 adet gelecek. Bu sisteme 10 gün önce geçilmeliydi. Kimi bir maskeyi 3-4 kez kullandı. 5 maske verilecek olması da az.

Nereden bulabilirler bilmiyoruz

Çanakkale Eczacı Odası Başkanı Jale Karaata: Çanakkale'de çoğu kişide maske görüyoruz. Lakin biz de bilmiyoruz şu an nereden temin edebileceklerini. Deniz Arslan (24) ise “Sipariş verdik, gelmedi” dedi.

Vatandaşa pazartesi ulaşacak

Antalya Eczacılar Odası Başkanı Mehmet Ertekin: Maske bize ulaşmış değil. En erken pazartesi günü vatandaşlarımıza ulaştırmayı bekliyoruz. Bu süreçte yine belediyelerden veya PTT'den temin edebilirler.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Osman Özütemiz25 Nisan 2020 18:08

    Ben Bir Hafta Önce E-Devletten Eşim ve Benim adıma 10 adet maske istedim.Maskede Gelmedi.Telefonuma Kod da gelmedi.E-Devlet Sayfasında "En kısa zamanda gönderileceké yazılmıştı.