BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMartın son haftası kar esareti: Okullar tatil, yollar kapandı----

Martın son haftası kar esareti: Okullar tatil, yollar kapandı

Martın son haftası kar esareti: Okullar tatil, yollar kapandı
24 Mart 2021 - 00:15 www.finansgundem.com

Mart ayının son günlerinde soğuk ve yağışlı hava yurdu esir aldı. Kar yağışı da birçok bölgede etkili oluyor. Ordu'nun 4 ilçesinde eğitime kar tatili verildi. Afyonkarahisar-Antalya yolu kapandı

Meteoroloji'nin şiddetli yağış uyarısının ardından soğuk ve yağışlı hava, İstanbul da dahil birçok kentte etkisini sürdüyor. Bazı illerde ise kar yağışı yaşamı felç ediyor. 

ORDU'DA OKULLAR TATİL

Ordu'nun Korgan, Gürgentepe, Aybastı ve Kabataş ilçelerinde kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

Söz konusu ilçelerin milli eğitim müdürlüklerince yapılan duyuruda, eğitim ve öğretim kurumlarında 24 Mart'ta yüz yüze eğitimin yapılmayacağı bildirildi.

AFYONKARAHİSAR-ANTALYA KARAYOLU KAPANDI

Afyonkarahisar'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı kısa sürede etkisini artırdı. Yoğun kar yağışı, şehrin işlek ana yollarından Antalya karayolunda ulaşımı olumsuz etkiledi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Afyonkarahisar- Antalya karayolunda, 30’uncu kilometresinden itibaren ulaşım durdu. Karayolları, polis ve jandarma ekipleri uzun araç kuyruğunun oluştuğu yolun açılması için çalışma başlattı. 

YOL ULAŞIMA AÇILDI

Yolun kapanmasının ardından mahsur kalan araç sürücüleri yakında bulunan akaryakıt istasyonuna sığındı. Karayolları, polis ve jandarma ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışmasının ardından yol, kontrollü şekilde ulaşıma açıldı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)