BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMartin Schulz: Aralıkta yine adayım----

Martin Schulz: Aralıkta yine adayım

Martin Schulz: Aralıkta yine adayım
08 Ekim 2017 - 14:04 www.finansgundem.com

SPD Lideri Martin Schulz, 24 Eylül’de alınan ağır yenilginin sorumluluğunun büyük bölümünün kendisinde olduğunu, ancak aralık ayında yapılacak genel kurulda genel başkanlık için yine de aday olacağını açıkladı.

Bu yılın başında SPD delegelerinin oy birliğiyle genel başkan seçtiği Martin Schulz, 15 Ekim’de yapılacak Aşağı Saksonya Eyalet seçim sonuçlarının da adaylığını etkilemeyeceğini söyledi. Bild am Sonntag gazetesine açıklamalarda bulunan Schulz, CDU/CSU-FDP-Yeşiller koalisyonunun ülkeyi daha iyi yönetip yönetemeyeceğiyle ilgili ise şöyle konuştu:
“Seçim sonuçlarıyla büyük koalisyon düşürüldü. Hükümeti oluşturan CDU, CSU ve SPD toplam yüzde 14 oranında oy kaybına uğradı. Yeşiller seçim kampanyası boyunca Birlik Partileri ile koalisyon kurabileceklerinin mesajını verdi. FDP zaten CDU’nun Almanya genelindeki doğal ortağı gibi. Bizim sorumluluğumuz muhalefet olacak.”
Schulz, Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel’in seçim kampanyası boyunca ön saflarda bulunup, seçim yenilgisinden sonra susmayı tercih etmesiyle ilgili soruya ise şu cevabı verdi: “Seçim akşamı ve daha sonra kendisiyle çok yoğun konuştum. O da tıpkı hepimiz gibi seçim sonuçlarından etkilendi.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)