BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMarmaray'da kanlı imza!----

Marmaray'da kanlı imza!

Marmaray'da kanlı imza!
30 Ekim 2013 - 10:51 www.finansgundem.com

Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Metin Tahan Marmaray'ın açılış sürecinde yaşananları anlattı

‘Asrın projesi’ olarak adlandırılan ve Asya ile Avrupa arasında denizin altından demiryolu ulaşımını sağlayacak Marmaray dün açıldı. Açılışın ardından dün bir televizyon programına katılan, Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Metin Tahan ve Marmaray Proje direktörlerinden Tetsuro Matsukubo projenin 29 Ekim’e yetişmesi için büyük çaba sarf ettiklerini söyleyerek, “Parmağımı kestim kanla imza attım! Proje yetişmeseydi kendimizi köprüden atacaktık” dedi.

Tahan sözlerini şöyle sürdürdü:     

"Toplantı yaptık. Bu iş bitecek dedim. Herkes bir bahane söylemeye başladı. Bir kağıt aldım yazdım. Hepimizin isimlerimizi yazdım. Marmaray 29 Ekim'e yetişmeseydi bütün ekip onur ve kendi arzularıyla köprüden atlayacaklardı. Toplu iğne ile elimi kanattım kanı kağıda sürdüm. Kan kurudu. Hepsi altına imza attı. Matsukubo, kağıdı defalarca tercüme ettirdi, burada ne demek isteniyor diye. Şimdi "kurtulduk" diye espri yapıyoruz. Proje yetişmeseydi kendimizi Boğaz Köprüsü'nde atacaktık, kendimizi feda edecektik."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)