BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMarmara ve İstanbul için fırtına uyarısı----

Marmara ve İstanbul için fırtına uyarısı

Marmara ve İstanbul için fırtına uyarısı
26 Eylül 2014 - 18:42 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden 3 bölgede oturan yaklaşık 30 milyon kişiyi ilgilendiren uyarı...

Meteoroloji, bugün akşam saatlerinde Marmara’da başlayacak yağışların; gece saatlerinden itibaren etkisini arttırarak İstanbul başta olmak üzere Yalova, Bursa, Balıkesir il geneli ile Kırklareli, Çanakkale ve Tekirdağ’ın doğu kesimlerinde, Cumartesi ve Pazar günlerinde fırtına ve zaman zaman çok kuvvetli fırtına şeklinde esecek rüzgarla birlikte çok kuvvetli, yer yer şiddetli olacağının  beklendiğini açıkladı. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, hava, kara ve deniz ulaşımında aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

KIYI EGE’DE KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR
Bugün öğle saatlerinde Kuzey Ege kıyılarında başlayan yağışların; akşam saatlerine doğru etkisi arttırarak İzmir, Aydın il geneli ile Manisa’nın batı kesimlerinde kuvvetli olmasının beklendiğini açıklandı. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar) dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

AKDENİZ'DE YAĞIŞLARA DİKKAT
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın sabah saatlerinde Batı Akdeniz'de başlayacak gök gürültülü sağanak yağışların; Isparta, Burdur ile Antalya'nın batı kesimlerinde kuvvetli, Antalya'nın doğu kesimleri ile Anamur ve Bozyazı çevrelerinde çok kuvvetli, Cumartesi akşam saatlerinden Pazar akşam saatlerine kadar Doğu Akdeniz'de kuvvetli, Adana'nın kıyı ve doğu çevreleri, Hatay'ın kıyı kesimleri ile Osmaniye'nin güney kesimlerinde ise çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olmasının beklendiğini açıkladı. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, yağış anında fırtına, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, hortum riski vb.) dikkatli ve tedbirli olunması istendi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)