BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMardan Palace'ı Titanic kiraladı----

Mardan Palace'ı Titanic kiraladı

Mardan Palace'ı Titanic kiraladı
12 Kasım 2018 - 07:50 www.finansgundem.com

Borcu nedeniyle icradan Halkbank'a geçen Mardan Palace ihaleye çıktığı halde alıcı bulmayınca Titanic Grubuna kiralandı

Borcu nedeniyle icradan Halkbank'a geçen Antalya Lara Kundu'daki Mardan Palace birkaç kez ihaleye çıktığı halde alıcı bulmayınca Titanic Grubuna kiralandı.
Halk Bankası ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını söyleyen Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
 
“Uzun süredir devam eden pazarlık tamamlandı. Mardan için artık yeni bir dönem başlıyor.. Otelimiz yeni turizm sezonunda faaliyette olacak. Otelin yeniden düzenlenmesi, eksiklerin giderilmesiyle ilgili de harekete geçildi.”Resmi açıklamanın 12 Kasım Pazartesi günü yapılacak.
Mardan Palace bünyesinde; 2 Royal Suite, 4 Presidential Suite, 38 Executive Suite, 271 Superior Oda, 62 Premium Oda, 16 Dolmabahçe Deluxe Oda, 38 Grand Hammam Oda, 41 Grand Deluxe Dubleks, 44 Garden Suite, 5 VIP Villa, 3 Grand Junior Suite ve 41 Junior Suite olmak üzere farklı konseptlerde toplam 560 oda bulunuyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)