BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinManukyan'ın dev mirasıyla ilgili yeni gelişme----

Manukyan'ın dev mirasıyla ilgili yeni gelişme

Manukyan'ın dev mirasıyla ilgili yeni gelişme
01 Temmuz 2019 - 08:22 www.finansgundem.com

Ünlü genelev işletmecisi Matild Manukyan'ın tek mirasçısı olduğu iddia edilen Kerope Çilingir'in mal varlığı paylaşılamıyor.

Manukyan'ın dev mirasından pay isteyen 36 kişinin açtığı davanın ardından Kerope Çilingir'e bir dava da öz kızı Dora Çilingir'den geldi. 79 yaşındaki babasının vesayet altına alınmasını isteyen Dora Çilingir (50), ağır tehditlerden korkarak uzun süredir ortalıktan kaybolan ve en sonunda bir otel odasında yarı ölü halde bulunan babasının hastanede ağır tedavi görürken bilinmeyen bir yere götürüldüğünü iddia etti. Kerope Çilingir'in diğer kızı İlda Çilingir yıllardır ABD'de yaşıyordu. Oğlu Mayk ise bir süre önce vefat etmişti.

Bu durumda Kerope Çilingir'in mirasçıları, iki kızı ve ölen oğlundan olan torunuydu. Dilekçede, "Kerope Çilingir'in fiili ehliyetinin kaldırılarak Dora Çilingir'in vasi olarak atanmasını, babasının mal varlığına vesayet şerhi konulmasını ve tüm mal varlığı üzerindeki alım satımların durdurulmasını istiyoruz" denildi. Dora Çilingir'in talebi üzerine Kerope Çilingir'in üzerine kayıtlı tüm taşınmazlarına ihtiyati tedbir konuldu. (Sabah)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)