BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMansur Yavaş'a sürpriz teklif----

Mansur Yavaş'a sürpriz teklif

Mansur Yavaş'a sürpriz teklif
13 Ocak 2015 - 08:59 www.finansgundem.com

CHP'den Ankara Büyükşehir adayı olan Mansur Yavaş'a, Mustafa Sarıgül'den teklif gittiği iddia edildi

Şişli Belediyesi'ndeki olaylar sonrası Mustafa Sarıgül'ün CHP ile ipleri kopardığı iddia edildi. Yine aynı iddialara göre Sarıgül, 2015 seçimlerinde sürpriz yapıp, Türkiye Değişim Hareketi ile seçimlere girecek. Sarıgül'ün teklif götürdüğü isimler arasında CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mansur Yavaş'ta bulunuyor.
 
30 Mart yerel seçimlerinde CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olan Mansur Yavaş, siyaset arenasına geri dönmeye hazırlanıyor. İdris Naim Şahin'in Millet ve Adalet Partisi'ne katılma teklifi reddeden Yavaş'a bir teklifte Mustafa Sarıgül'den geldi. Sarıgül, Yavaş ile gizli bir görüşme gerçekleştirerek 2015 seçimleri için planlarını aktardı.
 
YAVAŞ'A KATIL ÇAĞRISI
 
Bu görüşme sonrası kulislerde, Şişli'de yaşananlar yüzünden CHP'den kopma noktasına gelen Sarıgül'ün Tdh çatısı altında 2015 seçimlerine gireceği ve en önemli kozunun da Yavaş olduğu ileri sürüldü.
 
TEKLİFE SICAK BAKIYOR

CHP'ye yakın kaynaklardan edindiği bilgilere göre, Mansur Yavaş'ın Sarıgül'ün bu teklifine sıcak baktığı konuşuluyor. CHP'nin kurultay sürecinde yeni parti kuracağı iddiaları ile gündeme gelen Yavaş, yaptığı açıklamada "Parti Meclisi için ismim geçiyor. PM'ye girersem genel başkahn yardımcısı da olabilirim. Süreci izleyip görmek istiyorum'' demişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)