BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisMansimov otelini sattı mı?----

Mansimov otelini sattı mı?

Mansimov otelini sattı mı?
16 Kasım 2015 - 11:25 www.finansgundem.com

İş adamı Mübariz Mansimov'un oteliyle çeşitli söylentiler kulaktan kulağa yayılmaya başladı. İşte o kulisler...

İş adamı Mübariz Mansimov, Levent'teki eski HSBC Genel Müdürlük binasını satın alıp, 2010'da Edition Hotel olarak hizmete açmıştı. Ardından, Cipriani ve Billionaire gibi dünyaca ünlü restoran ve kulüpleri bu otele getirerek adından bolca söz ettirdi.
 
Ancak dünyanın en lüks restoran zincirleri arasında bulunan Cipriani, fiyatlarının pahalı kalmasından dolayı kısa sürede pes ederek Türkiye'den ayrılmak zorunda kaldı. Cipriani'nin ayrılmasından sonra Mansimov'un oteliyle çeşitli söylentiler kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Mansimov'un Bodrum'a getirdiği, ABD'Iİ dünyaca ünlü yıldız Robert De Niro'nun Japon ortağı Nobu Matsuhisa ile birlikte 28 ülkede faaliyette olan Nobu Restoranlar zincirinin bir halkasını da İstanbul'daki oteline getirmek istediği konuşuluyor.
 
Bu söylentiler gündemdeyken Para dergisi son olarak iki farklı söylenti  paylaştı. Söylentilere göre, Mansimov otelin işletmesi için lan Schrager'in kurduğu The Edition yerine başka zincirlerle görüşmeye başlamış. Diğer söylentiye göre ise, Mansimov otelini 100 milyon dolara satmış. Bu söylentilerin hangisinin doğru olduğunu bekleyip göreceğiz... Ayrıca  Mansimov'dan açılmışken Bodrum Yalıkavak Marina ile ilgili de güncel bir kulisi mevcut. Mansimov'un burayı satışa çıkardığı daha önce açıklanmıştı. Satışa konu olan yer sadece Marina'nın bulunduğu yer ile sınırlı değilmiş. Marina'nın da içinde olduğu arazinin tamamı satış paketinin içindeymiş... (PARA DERGİSİ)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)