BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemManisa'ya şehit ateşi düştü----

Manisa'ya şehit ateşi düştü

Manisa'ya şehit ateşi düştü
11 Mart 2016 - 11:01 www.finansgundem.com

Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır Sur'da 18 Şubat 2016 tarihinde PKK'lılar tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan ve tedavisine GATA'da devam edilen bir askerin şehit olduğunu açıkladı

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklama şöyle; "18 Şubat 2016 Perşembe günü Diyarbakır ili Sur ilçesinde operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu yaralanan ve tedavisine GATA'da devam edilen bir kahraman silah arkadaşımız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 10 Mart 2016 Perşembe günü saat 20.50’de şehit olmuştur. Kahraman şehidimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz."

MANİSA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde, PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada yaralan piyade uzman çavuş Vedat Öz, 20 gündür tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademesi (GATA) Hastanesi'nde şehit düştü.

Kayseri 1'inci Komando Tugay Komutanlığı'ndan Diyarbakır'ın Sur İlçesine geçici görevlendirmeyle giden piyade uzman çavuş Vedat Öz, geçen 19 Şubat'ta pusu kuran teröristlerle girilen çatışmadra ağır yaralandı. Bekar olan uzman çavuş Öz, ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Gülhane Asker Tıp Akademisi'ne (GATA) kaldırıldı. GATA'da 20 gündür yoğun bakımda tedavi gören Öz'ün, doktorların müdahalelerine rağmen dün saat 23.00 sıralarında şehit oldu. Şehidin 20 gündür hastanede gelecek iyi bir haberi bekleyen Mnisa'daki anne ve babası acı haberi alınca yıkıldı.

Şehit uzman çavuş Öz'ün cenazesinin bugün Manisa'ya getirileceği, kent merkezindeki Hatuniye Camisi'nde ikindide kılınacak namazın ardından Manisa Şehitliği'nde toprağa verileceği bildirildi.

MANİSA ŞEHİDİNİ BEKLİYOR

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada yaralan ve tedavi gördüğü GATA'da 20 gün sonra şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Vedat Öz'ün (24) cenazesinin uçakla önce Akhisar Askeri Havaalanı'na, buradan da karayoluyla Manisa Atatürk Mahallesi'ndeki baba ocağına getirileceği bildirildi. Şehidin annesi Bilgen Öz ve bir plastik fabrikasında çalışan babası Şefik Öz'ün de şehit oğullarının cenazesiyle birlikte Manisa'ya gelecekleri öğrenildi. Vatani görevini yaptıktan sonra teskere bıraktığı öğrenilen 4 yıllık Uzman Çavuş Öz'ün ailesinin iki çocuğundan biri olduğu öğrenildi. İki yıldır Kayseri 1'inci Komando Tugay Komutanlığı'nda görev yapan ve iki ay önce geçici görevlendirmeyle Sur'a gönderilen ağabeyinin şehadet haberini alan Ahmet Öz (22) ise arkadaşlarıyla birlikte oturdukları iki katlı binanın terasına dev Türk bayrağı astı. Şehidin baba evi taziye ziyaretine gelenlerle dolup, taşarken Manisa şehidini beklemeye başladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)