BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemManisa Emniyet Müdürü açığa alındı----

Manisa Emniyet Müdürü açığa alındı

Manisa Emniyet Müdürü açığa alındı
11 Kasım 2015 - 22:29 www.finansgundem.com

Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren açığa alınarak görevden uzaklaştırıldı

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, 'paralel devlet yapılanması' içinde yer aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan türbanlı kadınlara kelepçe takılması üzerine başlatılan soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren İçişleri Bakanlığı tarafından geçici olarak açığa alındı. 

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde yaklaşık bir yıldır sürdürüldüğü belirtilen 'paralel devlet yapılanması' ve Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında yapılan operasyonda gözaltına alınan şüpheliler arasındaki türbanlı kadınlara kelepçe takılmasının ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatı ile başlatılan soruşturmada İçişleri Bakanlığı tarafından İl Emniyet Müdürü Ceren geçici olarak açığa alındı. Konuyla ilgili olarak DHA muhabirine telefonla açıklamada bulunan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, "Bize ulaşan yazılı bir belge gelmedi, ama Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren'in açığa alındığını duyduk" dedi. 

Öte yandan operasyona katılan diğer müdür ve amirlerin de soruşturmaya dahil edileceği öğrenildi. 
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Beyoğlu’nda gençlere tokat atan polisler ile Manisa ve Eskişehir’de başörtülü kadınlara kelepçe takılması olaylarıyla ilgili İçişleri Bakanlığı’na inceleme yapılması talimatı vermişti

Başbakan’ın talimatı çerçevesinde İçişleri Bakanlığı, müfettişler aracılığıyla ilgili polisler hakkında inceleme başlatmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)