BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemManhattan savcısı: Bazı kafalar gidecek----

Manhattan savcısı: Bazı kafalar gidecek

Manhattan savcısı: Bazı kafalar gidecek
01 Nisan 2014 - 12:41 www.finansgundem.com

​Manhattan Savcısı Preet Bharara, hükümetin son yıllarda şirketlere karşı fazla anlayışlı davrandığını ileri sürdü.

Manhatten Savcısı Preet Bharara, "Uzun zaman geçmeden önemli bir finansal kurumun suçlanacağını ya da gerektiği biçimde suçunu kabul ettiğini görebilirsiniz." dedi.

Savcılık şu ana kadar en azından bir önemli kuruma dava açmış durumda: SAC Capital. Hedge fon geçen yıl menkul kıymet dolandırıcılığında suçunu kabul etmişti.
Son günlerde Bharara ve Adalet Bakanlığı JP Morgan ´ın peşinde idi. Kasım ayında banka yatırımcıları mortgage kalitesinde yanlış yönlendirdiği iddiaları sebebiyle 13 milyar dolarlık bir anlaşmaya varmıştı. Bankaya dair başka davalar devam ediyor. Bharara, savcılığın hedefindeki şirketlerin, sıkı yaptırımların kaldırılmaması halinde hisselerde düşüş, yöneticilerin görevi bırakması gibi ciddi sonuçlar doğurduğunu belirttiklerini söyledi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali uzun01 Nisan 2014 15:28

    ey dunya evren .duyun o batının masum adil denilen kurumlarının eler yaptığını... altında faizde kurda manıpulasyon...allah gözlerini doyursun diyelim...