BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMancini'ye göre tur yüzdesi----

Mancini'ye göre tur yüzdesi

Mancini'ye göre tur yüzdesi
27 Şubat 2014 - 00:49 www.finansgundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, maç sonrası açıklamasında 90 dakikayı değerlendirdi, Londra'daki rövanş için tur yüzdesini verdi

Galatasaray'ın teknik direktörü Roberto Mancini, maç sonu yaptığı değerlendirmelerde 1-1'lik sonuçla beraber şanslarının daha da arttığını söyledi. Mancini, "Maç öncesi düşündüğümüzden daha şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Şansımız şu anda yüzde 40, 45 civarında" diye konuştu. 

“İngiltere’deki maç çok zor olacak” diyen İtalyan teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü; 
 
"Semih son zamanlarda çok maç oynadığı için yedekti  Karar verdiğim kadronun iyi bir seçim olduğu düşüncesindeyim. Chelsea’ye ilk 20 dakika çok fazla saygı gösterdik. Daha agresif olmalıydık; ikinci yarıdaki gibi. İlk 20 dakika yaptığımız birkaç hata var. O hatalardan biri de gol yememize sebep oldu. 
 
İngiltere’deki maç çok zor olacak. Ama oyuncularım ikinci yarıda yaptıkları ile neler yapabileceğini gördüler. Özellikle ikinci yarıdaki oyuna bakarak orada neler yapabileceğmizi görebildik. 

Premier Lig dünyanın en önemli şampiyonalarından bir tanesi. Chelsea de dünyanın en iyi takımlarından biri. Şu anda maç öncesi düşündüğümüzden daha fazla şansımız olduğunu düşünüyorum. Şansımız yüzde 40, 45 şu anda. 

İlk yarıda Terry’nin topu eline aldığı pozisyonda ne oldu bilmiyorum. Dönüp baktığımda sarı kartı gördüm. Ne olduğunu bilmiyorum. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)