BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMancini'den ilginç bir transfer!----

Mancini'den ilginç bir transfer!

Mancini'den ilginç bir transfer!
18 Kasım 2014 - 16:16 www.finansgundem.com

Roberto Mancini, Inter'de transfer harekâtını başlattı, ilk imzayı eski Fenerbahçeli futbolcunun oğlu attı

İtalyan devi Inter'in başına geçen eski Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini ilk transfer hamlesini yaptı. Deneyimli çalıştırıcının yeni döneminde Milano ekibinin kadrosuna kattığı ilk futbolcu, eski bir Fenerbahçeli'nin oğlu oldu.
 
Inter, 2000-2002 yıllarında sarı-lacivertli formayı giyen Milan Rapaic'in oğlu Boris Rapaic'i transfer etti. Hajduk Split'in genç takımında oynadığıfutbolla dikkatleri üzerine çeken 17 yaşındaki oyuncuyu mavi-siyahlılar satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak kadrosuna dahil etti.
 
Hırvatistan U-18 Milli Takımı'nın formasını da giyen genç yeteneğin Mancini ve kurmayları tarafından yakından takip edileceği, göstereceği performansa göre sezon sonunda bonservisinin alınıp alınmayacağına karar verileceği belirtildi. Satın alma opsiyonunun 500 bin euro olduğu ifade edildi.  
 
Farklı bir dine mensup!
 
Fenerbahçe'nin dışında Perugia ve Ancona gibi ekiplerin formasını giyen Milan Rapaic'in Çizme'deki bağlantıları da, bu transferin gerçekleşmesinde önemli rol oynadı. Pas, şut ve dripling özellikleriyle tıpkı babasına çektiği yorumları yapılan oyuncu işini de çok seviyor. Örnek aldığı futbolcunun Cristiano Ronaldo olduğunu dile getiren Boris Rapaic, instagram hesabında takipçilerini, 'Futbol benim dinim' mesajıyla karşılıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)