BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemManavgat'ta bir orman yangını daha çıktı----

Manavgat'ta bir orman yangını daha çıktı

Manavgat'ta bir orman yangını daha çıktı
11 Ağustos 2021 - 15:16 www.finansgundem.com

Antalya'nın Manavgat ilçesi Sarılar Mahallesi'nde başlayan orman yangını, evlere sıçramadan söndürüldü. Soğutma çalışmaları devam ederken 5 hektarlık alanın yandığı tahmin ediliyor.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Sarılar Mahallesi'nde başlayan orman yangını, evlere sıçramadan söndürüldü. Sarılar Mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında başlayan orman yangını, kısa sürede büyüdü. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine çok sayıda Orman İşletme Müdürlüğü, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve Manavgat Belediyesi arazöz ve ekipleri sevk edildi.

Kuvvetli poyraz nedeniyle Hatipler Mahallesi'ne sıçrayan yangın mezarlık civarında kontrol altına alınırken, yangının evlere sıçramaması için yoğun mücadele verildi. Yangına 1 uçak ve 3 helikopterin yanı sıra çok sayıda arazöz müdahale ederken, vatandaşlar da yangın söndürme tüpleri, hortum, kova ve tırmıklarla yangın söndürme çalışmalarına katıldı.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

1 saatte kontrol altına alınan yangının soğutma çalışmaları devam ederken, 5 hektar civarında ormanlık alanın yandığı tahmin ediliyor. Yangında 2 küçük müştemilat ile bir ağıl hasar görürken, ağılda bulunan kümes hayvanları vatandaşlar tarafından çıkarılarak kurtarıldı. Güvenlik gerekçesi ile Hatipler Mahallesi'nde bazı evler de boşaltıldı.

.

Köyceğiz'de başlayan yangın, Denizli sınırına yaklaştı

 

Manavgat'ta 60 bin hektar alan kül oldu

 

Manavgat için 6 yıl önce uyarı yapılmış

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)