BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMaltepe'de oy sayımına tekrar başlandı----

Maltepe'de oy sayımına tekrar başlandı

Maltepe'de oy sayımına tekrar başlandı
15 Nisan 2019 - 10:36 www.finansgundem.com

İstanbul Maltepe'de oy sayımının iptalinin ardından oy sayımı bu sabah yeniden başladı.

İstanbul'un Maltepe ilçesinde 1. ve 2. seçim kurullarınca, terminallerde yapılan tüm sayımların oy çokluğuyla iptaline karar verilmiş, CHP de karara itiraz etmişti.

570 SANDIĞI 2 KURUL SAYACAK

YSK, AK Parti’nin olağanüstü itirazı üzerine Maltepe Seçim Kurulları’nın sandık kurullarının sayısının artırılması dair kararını kaldırdı. Bu karar üzerine 10 yeni sandık kurulunun yaptığı sayımlar hükümsüz kaldı. Bu karar ile 400 dolayında sandığın sayımı iptal edilmiş oldu. Karar sonrası kalan 170 sandık ile sayımı iptal edilen 400 sandığı 2 kurul sayacak.

YSK TOPLANACAK

CHP'nin itirazı sonrası YSK'nın saat 10.30'da toplanması bekleniyor. YSK, Sadi Güven başkanlığında toplanarak Maltepe itirazını değerlendirecek.

OLAĞANÜSTÜ İTİRAZ

Maltepe süreci tamamlanamadığından dolayı AK Parti olağanüstü itirazını yapamadı. Maltepe'deki oy sayım işleminin tamamlanmasının ardından 7 gün içerisinden AK Parti'nin olağanüstü itirazını yapması bekleniyor.