BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiMalezya Başbakanı'ndan ekonomik iş birliği mesajı----

Malezya Başbakanı'ndan ekonomik iş birliği mesajı

Malezya Başbakanı'ndan ekonomik iş birliği mesajı
26 Mayıs 2022 - 11:49 www.finansgundem.com

Malezya Başbakanı İsmail Sabri Yakup, Hint-Pasifik Ekonomik Çerçevesi'nin bölge ülkeleri arasındaki ekonomik iş birliğini güçlendireceğini dile getirdi.

Malezya Başbakanı İsmail Sabri Yakup, Tokyo'da düzenlenen 27. Uluslararası Asya'nın Geleceği Konferansı'nın soru-cevap oturumunda basın mensupları ve katılımcılardan gelen sorulara yanıt verdi.

Malezya'nın, Hint-Pasifik Ekonomik Çerçevesi (IPEF) inisiyatifinin, Hint-Pasifik ve ASEAN ülkeleri arasındaki ekonomik iş birliğini güçlendireceğinden emin olduğunun altını çizdi.

"Malezya, üyelerin çerçevede belirtildiği gibi ekonomik ve stratejik faydaları optimize edebilmelerini sağlamak için IPEF aracılığıyla ilgili konuları tartışmaya hazır.

Yetenekler kadar kaynaklar açısından da avantajlı bir ülke konumunda bulunan Malezya, ticaret ve yatırım serbestleşmesini genişletme fırsatını her zaman kullanıyor."

"Bölünmenin zamanı değil"

Başbakan İsmail, söz konusu konferansta yaptığı konuşmada, salgın sonrası dönemde ekonomik toparlanmaya odaklanılması gerekirken dünyanın bölünmüş kalmasının zamanı olmadığını vurguladı.

Siyasi ve ekonomik krizlerin, deneyimlerden ders almak ve ilerlemek için kapsamlı bir çözüm bulma fırsatı veren nimetler olabileceği değerlendirmesinde bulunan İsmail, Asya'nın bölünmüş dünyanın birleşmesinde önemli rol üstlenebileceğini ifade etti.

Japonya ve Singapur'dan Malezya ile iş birliğini geliştirme kararı

 

Malezya'dan şok çıkış! Hiçbir süper güç bizi küçümseyemez

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)