BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMaket polis aracını gerçek sandı, kaçınca yakalandı----

Maket polis aracını gerçek sandı, kaçınca yakalandı

Maket polis aracını gerçek sandı, kaçınca yakalandı
11 Kasım 2022 - 12:17 www.finansgundem.com

Ankara'da, yol kenarındaki maket polis aracını gerçek sanıp, otomobille kaçmaya çalışınca vatandaş ihbarıyla 28 bin uyuşturucu hap ve bir miktar metamfetamin ile yakalanan kişiler hakkında hapis istemiyle dava açıldı.

Ankara’da Yapracık mevkiisinde yol kenarındaki maket polis aracını gerçek sanarak otomobille duran ve geri manevra yapmaya çalışan sürücüden şüphelenen biri, polise ihbarda bulundu. Plakası bildirilen aracın sürücüsü, Polatlı girişinde polisin 'Dur' ihtarına uymadı. Kovalamaca sonucu durdurulan araçta bulunan 3 kişi, yakalandı. Araçta 2 torba içinde 28 bin uyuşturucu hap ile bir miktar metamfetamin ele geçirildi. Araçta bulunun uyuşturucu maddenin kime ait olduğunu bilmediğini iddia eden Erinç Arslangöz (31), Zeki Özdoğan (21) ve Gürkan Karaoğlan (31) tutuklandı. 3 kişi hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 15’er yıl hapis ve 30 bin güne kadar adli para cezası talebiyle dava açıldı. 

Ankara 12’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuklu yargılanan sanıklarda Zeki Özdoğan, savunmasında, sosyal medyada açık kimlik ve adres bilgilerini bilmediği kişiden uyuşturucu hapları satın aldığını söyleyerek, "Hapları Ulus’ta teslim alıp, parayı da elden verdim. Uyuşturucuyu yine sosyal medya hesabımdan açık kimliğini bilmediğim 'Serhat' adlı kişiye sattım. Teslim etmek için araca ihtiyacım vardı. Mahalleden tanıdığım diğer sanıkları görünce araçlarına bindim. Uyuşturucudan ikisinin de haberi yoktu" dedi.

Duruşmada tanık olarak dinlenen polis amiri, o akşam nöbetçi olduğunu, ihbar hattını arayan kişinin, Ankara ile Polatlı arasında bulunan Yapracık mevkisinde siyah aracın tepe lambası yanıp sönen maket polis aracına yaklaşık 100 metre kala durduğu ve geri manevra yaparak kaçtığı ihbarında bulunduğunu söyledi. Tanık polis, araç bilgilerinin bölge ekiplerine bildirildiğini, Polatlı girişinde polis ekiplerince önünün kesildiğini ancak sürücünün durmayarak kaçması üzerine şüphelilerin takip sonucu yakalandığını anlattı.

Bursa'da uyuşturucu operasyonu: 63 tutuklu

 

Kurtulmuş'tan Kılıçdaroğlu'nun 'uyuşturucu iddiasına' tepki

 

Bakan Soylu: 95 uyuşturucu satıcısı yakalandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)