BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMahmut Uslu TFF'yi topa tuttu----

Mahmut Uslu TFF'yi topa tuttu

Mahmut Uslu TFF'yi topa tuttu
14 Mayıs 2015 - 07:59 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, başta Passolig ve maç saatleri olmak üzere birçok konuda TFF'yi eleştirdi

NTV Spor'a konuşan Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, TFF'ye başta Passolig sistemi olmak üzere birçok konuda tepki gösterdi.

DOĞRU BULMUYORUM

Uslu, "Maçların aynı saatlerde oynanmamasını yanlış buluyorum. Şampiyonluk, Avrupa Kupaları ve kümede kalma mücadelesi veren takımların farklı günlerde oynamaları doğru değil. Ancak buna rağmen konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi bir başvuruda bulunmayı düşünmüyoruz. Fakat rakiplerimizin başvurması halinde konuya saygılı yaklaşırız. Başvuruda bulunmuyoruz çünkü federasyon bu sezon tüm taleplerimizi hep yanıtsız bıraktı. Zaten bizi hiç dinlemiyorlar" dedi.

KUR'AN-I KERİM Mİ BU?

Passolig konusuna da değinen Uslu, "Bu konuyu 1 senedir dile getiriyoruz. 'Sistemdeki sorunları seneye değiştireceğiz' diyorlar. Kur'an-ı Kerim mi bu, değişmez bir şey mi? Neden vaktinde değiştiremiyorsunuz?" sözleriyle tepkisini ortaya koydu.  

MERHABA DESEK CEZA VERİYORLAR

Verilen cezalara da sitem eden Uslu, "Merhaba desek ceza veriyorlar. Federasyon, Fenerbahçe'nin bu sezon birçok kez cezalar konusundaki savunma isteğini de görmezden geldi" diye yakındı.

KİŞİLERİ BULUN CEZALANDIRIN

Tribün kapatmanın yanlış olduğunu da vurgulayan Uslu, "Maçtan önceki küfürlere ceza veriyorlar. Taraftar bunu da etmemeli. Ama madem Passolig var; eden kişileri bulun ve cezalandırın. Yazık değil mi kombine bileti olanlara? Passolig neden var o zaman?" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)