BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMahkeme Erdoğan'a soracak! Şikayetçi misiniz?----

Mahkeme Erdoğan'a soracak! Şikayetçi misiniz?

Mahkeme Erdoğan'a soracak! Şikayetçi misiniz?
12 Kasım 2015 - 07:13 www.finansgundem.com

İfadelerinin alınması için talimat yazılanlar arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan da var

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, 25 Aralık soruşturmasında usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin 6 Ocak 2016’da başlayacak yargılama öncesi, taraflara davetiye göndermeye başladı.

Habertürk'ün haberine göre, mahkeme, tutuksuz sanıklar ile İstanbul’da ikamet eden müştekilerin yargılamada hazır olmalarını istedi. İstanbul dışında ikamet eden müştekiler için ise Ağır Ceza Mahkemeleri’ne talimat yazdı. Talimat yazısında ifadeleri alınan müştekilere davaya katılmak isteyip istemediklerinin sorulması da istendi.

İfadelerinin alınması için talimat yazılan isimler arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit ve Ombudsman Mehmet Nihat Ömeroğlu da yer aldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)