BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMaduro’dan kışlada gövde gösterisi----

Maduro’dan kışlada gövde gösterisi

Maduro’dan kışlada gövde gösterisi
18 Mayıs 2019 - 11:52 www.finansgundem.com

Tarihinin en büyük siyasi krizlerinden birini yaşayan Venezuela'da Başkan Nicolas Maduro, askeri bir etkinliğe katıldı. Maduro komutanlarla bir araya gelerek adeta muhaliflere karşı gövde gösterisi yaptı.

Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido’nun kendisini geçici devlet başkan ilan ettiği Venezuela’da halen çözüme ulaşabilmiş değil. Guaido ve destekçileri geçtiğimiz haftalarda sokaklara çıkarken, orduya kendilerinin yanında durmaları çağrısı yapmıştı.

Guaido’nun çağrıları ve başta ABD olmak üzere birçok ülkenin açıklamalarına rağmen, askeri kanattaki üst düzey komutanlar Başkan Nicolas Maduro’yu desteklemeyi sürdürdü.

Askerlerin desteğiyle muhaliflere karşı daha güçlü bir tavır sergileyen Maduro, başkent Caracas’ta askeri bir etkinliğe katıldı. Üst düzey komutanlarla bir araya gelen Maduro, uluslararası basına yansıyan fotoğraflarla adeta gövde gösterisi yaptı.

Burada kısa bir konuşma da yapan Maduro, muhaliflerle diyalog kurmak için iki hükümet yetkilisini Norveç’e gönderdiğini açıkladı. Maduro, önümüzdeki günlerde başlayacak görüşmelerde ‘barışçıl bir çözüm’ bulma amacında olduklarını söyledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)