BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMaduro'dan İspanya Başbakanı'na mektup: Elleriniz kana bulandı----

Maduro'dan İspanya Başbakanı'na mektup: Elleriniz kana bulandı

Maduro'dan İspanya Başbakanı'na mektup: Elleriniz kana bulandı
05 Şubat 2019 - 05:41 www.finansgundem.com

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, muhalif lider Guaido'yu ilk tanıyan ülkelerden İspanya'nın Başbakanı'na mektup yazdı: Bir gün bu darbe bittiğinde elleriniz kana bulanmış olacak, tıpkı Anzar'ın ellerinin Irak savaşında kana bulandığı gibi

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, muhalif lider Juan Guaido'yu geçici devlet başkanı olarak tanıyan Avrupa ülkelerini darbecilikle suçladı.

Ülkenin kuzeyindeki bir askeri geçit töreninde konuşan Maduro "Bu ülkenin meşru devlet başkanı olarak vatanımı gerekirse kendi canım pahasına koruyacağım" dedi.

Maduro, kendisini devlet başkanı olarak tanımadığını açıklayan ilk siyasetçilerden biri olan İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'e ise şöyle seslendi:

"İspanya hükümeti korkakça felakete sürükleniyor. Bay Pedro Sanchez bir gün bu darbe, bu müdahalecilik bittiğinde elleriniz kana bulanmış olacak, tıpkı Joze Maria Anzar'ın ellerinin Irak savaşında kana bulanmış olması gibi.

"Tarih sizi Donald Trump'ın müdahaleciliğinin kuklası olmak için kendini kullandıran bir budala olarak yazacak."

İspanya'nın eski başbakanı Joze Maria Anzar, ABD liderliğindeki Irak işgaline destek vermiş, ilerleyen yıllarda bu karar ülke içinde çokca eleştirilmişti.

İspanya'nın yanı sıra İngiltere, İsveç, Avusturya, Danimarka, Fransa, Portekiz, Almanya ve Hollanda da muhalif lider Juan Guaidó'yu Venezuela'nın geçici devlet başkanı olarak tanıdı. (BBC Türkçe)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)