BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMadrid Şıkıdım Şıkıdım ile coştu----

Madrid Şıkıdım Şıkıdım ile coştu

Madrid Şıkıdım Şıkıdım ile coştu
19 Mayıs 2014 - 02:48 www.finansgundem.com

Atletico Madrid La Liga şampiyonluğunu doyasıya kutluyor. Şampiyonluk kutlamasında Arda piste Tarkan'ın "Şıkıdım Şıkıdım" şarkısıyla çıktı

İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) 2013-2014 sezonunu birinci bitiren Atletico Madrid, şampiyonluğu coşkulu bir kalabalıkla kutladı.

18 yıl aradan sonra gelen şampiyonluk kutlaması için Vicente Calderon Stadı'nda toplanan Atletico Madridli futbolcular ve teknik heyet, üstü açık otobüsle şehir içinde turlayıp, binlerce taraftarının kendilerini beklediği Neptün Meydanı'na geldi. Milli oyuncumuz Arda Turan da kutlamalarda Tarkan'ın 'Şıkıdım Şıkıdım' şarkısında piste çıkarak oynadı.

A.Madrid'in şampiyonluk kutlamalarında futbolcular tek tek sevdikleri şarkılarla piste çağrılarak tanıtıldı. Arda Turan ise piste Tarkan'ın "Oynama şıkıdım şıkıdım" şarkısı eşliğinde piste çıkarak oynadı ve törene katılanlarda şarkıya eşlik ederek dans ettiler.

ARDA TÜRK BAYRAĞI İLE PİSTE ÇIKTI

"Paslarıyla takımı yöneten, Türkiye'den gelerek taraftarı fetheden, unutulmaz bir gülüşü olan" futbolcu olarak sunulan Arda, sırtında Türk bayrağı ile sahneye çıktı. Arda, sahne ortasına geldiği sırada İspanyol diskjokey, Tarkan'ın "Şımarık" şarkısını çalmaya başlarken, Türk futbolcu da bir süre dansla müziğe eşlik etti. Atletico Madridli futbolcuların çoğunluğu, çocuklarını da yanlarına alarak taraftarın karşısına çıkmayı tercih ederken, meydanda büyük bir aileyi andıran, görüntü oluşturdular. Takım kaptanı Gabi, taraftara hitaben yaptığı konuşmada, "Bu başarı çalışmanın bir ödülü ama en iyisi gelmek üzere" diyerek şampiyonlar ligi finaline atıfta bulundu.

Teknik direktör Diego Simeone de futbolculara, kulüp yönetimine ve destek veren herkese teşekkür ettikten sonra, "Size sadece bir şey söyleyeceğim: Bu futbolcular şampiyonluğu kazanmanın yanı sıra herkese, (eğer inanılır ve çalışılırsa başarılır sözünü) gösterdiler" şeklinde konuştu. Daha sonra Atletico'nun her kupa kazanmasında olduğu gibi kaptan Gabi, Neptün Heykeli'ne çıkarak Atletico Madrid Kulübü bayrağını ve atkısını astı. Kutlamalar sırasında geçen şubat ayında hayatını kaybeden Atletico Madrid'in unutulmaz ismi Luis Aragones de sık sık anıldı. Çalınan müziklerle dans eden Atleticolu futbolcular ve taraftarlar, 24 Mayıs'ta Lizbon'daki Luz Stadı'nda, Real Madrid'e karşı oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinde kupayı kazanma sözü vererek 2 saat süren kutlamayı noktalandırdı. Bu arada İspanyol basınının röportaj yaptığı Atleticolu taraftarların, en çok sevdikleri futbolcu sorusuna ilk olarak Diego Costa, daha sonra Arda Turan cevabını vermeleri dikkat çekti.
Arda Turan, Barcelona maçında 22. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Yıldız oyuncu karşılaşma sonrası büyük bir sevinçle takım arkadaşlarıyla şampiyonluğu kutladı. Arda, La Liga tarihinde şampiyonluk yaşayan ilk Türk futbolcu oldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)