BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatMaden şirketlerinden pandemi hastanesine yardım----

Maden şirketlerinden pandemi hastanesine yardım

Maden şirketlerinden pandemi hastanesine yardım
14 Aralık 2020 - 12:57 www.finansgundem.com

Doğu Biga Madencilik, TÜMAD Madencilik ve Eti Bakır şirketleri, pandemi hastanesine 40 adet elektrikli hava filtreleme solunum cihazlı tulum ile 1 adet yoğun bakım ünitesi cihazı bağışladı.

Çanakkale Madenciler Derneği'nin organizasyonuyla, Doğu Biga Madencilik, TÜMAD Madencilik ve Eti Bakır şirketleri, pandemi hastanesi olarak hizmet veren Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne bağışta bulundu. Şirketler, hastaneye ve çalışanlarına pandemi ile mücadelesinde destek olmak `40 adet elektrikli hava filtreleme solunum cihazlı tulum ile 1 adet yoğun bakım ünitesi cihazı bağışladı. 

Pandemi hastalarına hizmet veren ÇOMÜ Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım kapasitesini artırmak ve risk sağlık personelinin virüsten korunmasına yardımcı olmak `Çanakkale'deki maden şirketleri bağışta bulundu.

Doğu Biga Madencilik, TÜMAD Madencilik ve Eti Bakır şirketleri, yoğun bakım ile pandemi servislerinde görev yapan personelin virüsten korunmasına destek olmak için N95 maskeden daha fazla koruyuculuğa sahip olduğu belirtilen 40 adet elektrikli hava filtreleme solunum cihazlı tulum ile 1 adet yoğun destek ünitesi cihazı bağışı yaptı yaptı. Şirketlerin, acil servis ve yoğun cihaz ünitelerinde kullanılmak üzere önümüzdeki hafta yeni bağışında bulunacağı belirtildi. 

Pandemide talebi en çok artan ve en çok azalan meslekler

 

Türkiye maden ürünlerini en çok Çin'e sattı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)