BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMadame Tussauds İstanbul, 28 Kasım'da açılıyor----

Madame Tussauds İstanbul, 28 Kasım'da açılıyor

Madame Tussauds İstanbul, 28 Kasım'da açılıyor
24 Kasım 2016 - 07:47 www.finansgundem.com

Dünyaca ünlü balmumu müzesi Madame Tussauds İstanbul'da açılacak

Madame Tussauds'nun Grand Pera'daki merkezi, Türkiye ve dünyanın yıldız isimlerinden oluşan balmumu figür koleksiyonuyla kapılarını, 28 Kasım Pazartesi günü ziyaretçilerine açmaya hazırlanıyor. Açılış öncesi müze, basın mensuplarına tanıtıldı. Müzede tarih, kültür, sanat, spor ve siyaset dünyasından 55 figür yer alıyor. Sergilenecek figürler arasında Mustafa Kemal Atatürk, Mevlana, Fatih Sultan Mehmet, Kanuni Sultan Süleyman, Zeki Müren, Barış Manço, Adile Naşit, Angelina Jolie, Brad Pitt, Usain Bolt, Messi, Rihanna, Marilyn Monroe, Muhammed Ali ve daha birçok sürpriz isim bulunuyor.

"GERÇEĞE EN UYGUN FİGÜR YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Koleksiyonlarına yılda 3-4 figür daha katmayı planladıklarını söyleyen Madame Tussauds İstanbul'un Grup Genel Müdürü Sarper Hilmi Suner, "Madame Tussauds dünyanın en eski balmumu figürlerinden oluşan bir müze. Bu müzenin 21. merkezi olmak oldukça heyecan verici. Buradaki figürlerin arkasında çok ciddi emekler var. Bir balmumu figürünü minimum 4, maksimum 6 ayda tamamlıyoruz. Gerçeğe en yakın figür yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)