BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMaçtan sonra Arena'da büyük olay----

Maçtan sonra Arena'da büyük olay

Maçtan sonra Arena'da büyük olay
17 Kasım 2014 - 05:31 www.finansgundem.com

Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nun TT Arena'dan ayrılışı sırasında, Fenerbahçe Kulübü'ne bağlı korumalar gazetecilere saldırdı

Milli Takımımızın Kazakistan ile oynayacağı maç öncesi tribünden gelen küfürler sonrası stadı terkeden Volkan Demirel, daha sonra TT Arena'ya geri dönmüştü. Volkan'a Emre Belözoğlu'nun yanı sıra Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, Fenerbahçe Stat Sorumlusu Ayhan Bak ve Fenerbahçe Kulübü'ne bağlı korumalar da eşlik etmişti.

Kazakistan maçı sonrası stadı en son Volkan ve Emre terketti. Milli futbolcular özel araçlarıyla TT Arena'dan evlerinin yolunu tutarken, seyirciler de stat çevresinden ayrıldı. Herkes gittikten sonra en son Volkan ve Emre korumalarla çıktı.

İşte olan da bu esnada oldu. Volkan ve Emre'nin yanındaki Fenerbahçe Kulübü'ne bağlı güvenlik görevlileri ile gazeteciler arasında kavga çıktı. Güvenlik görevlileri, Volkan ve Emre'nin stattan ayrılışını görüntülemeye çalışan gazetecilere saldırdı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)