BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMacron'un açıklamaları çok konuşulmuştu: Sözlerimin arkasındayım----

Macron'un açıklamaları çok konuşulmuştu: Sözlerimin arkasındayım

Macron'un açıklamaları çok konuşulmuştu: Sözlerimin arkasındayım
07 Ocak 2022 - 15:55 www.finansgundem.com

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, 'Korona virüse karşı aşılanmayan kişilerin canını sıkmak istiyorum' ifadelerinin ardından konuştu. Macron sözlerinin arkasında olduğunu söyledi.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, korona virüse karşı aşılanmayan kişilere karşı hafta başında söylediklerinin arkasında olduğunu söyledi.

Macron geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Kovid-19 aşısını yaptırmayanlara sosyal hayatı kısıtlayarak baskı uygulayacaklarını söylemişti.

Bu açıklamaların ardından konuşan Macron, "Aşısızlara karşı kısıtlama getirmek zorundayız bu aşı olan vatandaşlar için gerekiyor. korona virüse karşı aşılanmayan kişilere karşı alarm durumuna geçmek benim sorumluluğum" dedi.

"AŞI YAPTIRMAYANLARIN CANINI ÇOK SIKMAK İSTİYORUM"

Macron, Le Parisien gazetesine verdiği demeçte, Kovid-19 aşısının zorunlu olmayacağını, zorunlu tutulması halinde aşılanmayanlara karşı uygulanacak cezayı belirlemenin zor olacağını aktardı.

Aşılı olmayanlar üzerinde sosyal hayatı kısıtlayarak baskı kurduklarını ifade eden Macron, yetişkinlerin yüzde 90'dan fazlasının aşılandığı bilgisini paylaştı.

Macron, "(Kovid-19) Aşısını yaptırmayanların canını çok sıkmak istiyorum. Bunu sonuna kadar yapmaya devam edeceğiz. Strateji bu. Onları cezaevine göndermeyeceğim, zorla aşılamayacağım. Ancak 15 Ocak'tan itibaren restorana gidemeyeceksiniz, (kafede) kahve içemeyeceksiniz, tiyatro ve sinemaya gidemeyeceksiniz." ifadelerini kullandı.

Macron'un şok sözleri Fransa'yı karıştırdı

 

Macron: Aşısını yaptırmayanların canını çok sıkmak istiyorum

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)