BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem Macron'dan flaş Türkiye sözleri!----

Macron'dan flaş Türkiye sözleri!

 Macron'dan flaş Türkiye sözleri!
25 Haziran 2021 - 15:03 www.finansgundem.com

Brüksel'de dün başlayan Avrupa Birliği (AB) zirvesine katılan Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan flaş Türkiye açıklaması geldi. Macron 'Türkiye ile gerilimimiz azaldı.' ifadesini kullandı.

Brüksel'de dün başlayan Avrupa Birliği (AB) zirvesine katılan Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan flaş Türkiye açıklaması geldi. Macron 'Türkiye ile gerilimimiz azaldı.' ifadesini kullandı.

Fransa cumhurbaşkanı Emmanuel Macron  Brüksel'de dün başlayan Avrupa Birliği zirvesi için bulunduğu Brüksel'de yaptığı basın açıklamasında 'Türkiye ile gerilimimiz azaldı.' dedi. 

'İlişkilerimiz son birkaç haftada rahatladı' açıklamasını yapan Macron Avrupa ülkelerinin Türkiye'yi yakından izlemeye devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Öte yandan Macron Türkiye sorularına 'Yaz boyunca titizlikle çalışıp ikili ilişkileri konusunda adımlar atacağız' şeklinde cevap verdi.

Macron, AB Liderler Zirvesi'nde yasadışı göçle daha etkili mücadele gerektiğinin ele alındığını ve Türkiye konusunda da görüştüklerini söyledi.

AB'den Türkiye'ye mülteci desteği: 3 milyar euro bütçe...

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)