BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMacron, NATO için sert konuştu----

Macron, NATO için sert konuştu

Macron, NATO için sert konuştu
07 Kasım 2019 - 13:54 www.finansgundem.com

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, NATO ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Economist dergisine yaptığı açıklamada, Türkiye’nin hudutlarının güvenliğini sağlamak ve terör koridorunu engellemek için başlattığı Barış Pınarı Harekâtı’nı daha önce de eleştiren Macron bu sefer NATO’yu hedefine aldı.

Macron, “Şu an yaşadığımız şey NATO’nun beyin ölümüdür. ABD, Avrupa projesine sırtını döndü” ifadesini kullanırken, “ABD ve NATO müttefikleriyle stratejik karar alma mekanizmasında bir koordinasyon yok” dedi.

TSK’nın sınır güvenliğini sağlamak ve terör örgütleri PKK//YPG’ye karşı başlattığı Barış Pınarı Harekâtı hakkında geçtiğimiz haftalarda da skandal açıklamalarda bulunan Macron, “Bir diğer NATO müttefikimiz Türkiye, bizim ilgimizin olduğu bir alanda haber vermeden askeri harekat düzenliyor” ifadesini kullandı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Necati türker07 Kasım 2019 21:55

    Vaybe işte eytürk halkı artık uyanın markon nedeyiyortürkiye bize sormadan operesyon yaptıdeyiyor tabi türkiyeye istediklerini yaptırıyorlardı amma unuttukları birşeyvar türkiye allahaşükür eski türkiye değil bu çirkinlikleri bu hezeyanlarının sebebi türkiyenin güçlenmesi türkiye güçlendikce bunların huzursuzluğu artıyor cünkü batı 70 yıldır alıştı otur oturacak kalkdedimi kalkacak yani şamaroğlanı olacak amma bu birde bizim insanlarımız anlayıp kenetlene bilse inşallah tez zamanda anlarlar