BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMacron ile görüşen Biden seyahat planını iptal etti----

Macron ile görüşen Biden seyahat planını iptal etti

Macron ile görüşen Biden seyahat planını iptal etti
21 Şubat 2022 - 05:22 www.finansgundem.com

Fransa Cumuhurbaşkanı Macron ile Rusya-Ukrayna krizini konu alan bir telefon görüşmesi yapan ABD Başkanı Biden, seyahat planını iptal etti.

ABD Başkanı Joe Biden, gün içinde Ulusal Güvenlik Konseyi'ni toplayıp Rusya'nın Ukrayna sınırına yakın bölgelere yaptığı askeri yığınakları ele aldı.

Toplantıdan sonra Biden'ın programına yapılan güncellemede, ABD liderinin, Başkanlık Günü resmi tatilini geçirmek üzere memleketi Wilmington'a gideceği belirtildi.

"Başkan Washington'da kalacak"

Daha sonra Beyaz Saray'dan üst düzey bir yetkilinin yaptığı açıklamada "Başkan ailevi bir konudan dolayı Wilmington'a gidecekti ama artık gitmeyecek ve bu gece Washington'da kalacak" denildi.

Biden'ın Washington'da kalmasıyla ilgili detay verilmezken, bu kararın Biden ile Fransa Cumuhurbaşkanı Emmanuel Macron arasındaki telefon görüşmesinden sonra alınması dikkati çekti.

Gün içinde iki kez Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşen Fransa Cumuhurbaşkanı Emmanuel Macron, Biden'ı aramıştı.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada "Başkan Joe Biden, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüştü. İki lider Rusya'nın Ukrayna sınırındaki askeri yığınağına karşı diplomasi ve caydırıcılık çabalarını ele aldı" sözleri kullanılmıştı.

Biden ve Putin Ukrayna konulu zirve teklifini kabul etti

 

Macron ve Putin, Ukrayna krizini görüştü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)