BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMacron bir kez daha haddi aştı----

Macron bir kez daha haddi aştı

Macron bir kez daha haddi aştı
13 Ağustos 2020 - 07:28 www.finansgundem.com

Fransa Cumhurbaşkanı, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki faaliyetleri için skandal sözler kullandı. Macron Doğu Akdeniz'deki askeri varlıklarını artıracaklarını belirterek, Türkiye'ye bölgedeki gaz arama faaliyetlerini durdurma çağrısı yaptı

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Doğu Akdeniz'deki askeri varlıklarını artıracaklarını belirterek, Türkiye'ye bu bölgede yürüttüğü doğalgaz arama faaliyetlerini durdurma çağrısı yaptı.

Macron, Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis ile telefonda yaptığı görüşmenin ardından yazılı bir açıklama yayımladı.

Açıklamada, Macron'un Miçotakis'e Türkiye'nin "tek taraflı" gerçekleştirdiği arama faaliyetlerinden kaygı duyduğunu ve iki NTO üyesi arasında "barışçıl bir diyalog ortamının doğabilmesi için" bu faaliyetlerin durdurulması gerektiğini söylediği belirtildi.

Macron ayrıca, "bölgedeki durumu izlemek ve uluslararası hukukun uygulanma kararlığını vurgulamak amacıyla" Doğu Akdeniz'deki askeri varlığını "geçici olarak güçlendireceklerini" de sözlerine ekledi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Makro Sazan13 Ağustos 2020 11:12

    Zıp zıp sazan gibi her şeye fırlıyorsun, yerinde dur fırlama..Türkiye birilerini tokatlıyor ses senden geliyor, senin kuyruk tarafın acıyor..Fransa nire Doğu akdeniz, suriye, lübnan, Libya nire.? Süper güçmüşsün gibi rol çalma, otur oturduğun yere, sen bu coğrafyaya karışırsan biz hayli hayli karışırız.