BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMaç sonucu Erzurumspor'a yaradı ----

Maç sonucu Erzurumspor'a yaradı

Maç sonucu Erzurumspor'a yaradı
19 Mayıs 2019 - 18:17 www.finansgundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta maçında Bursaspor, Göztepe'yi konuk etti. Göztepe'nin bir penaltı kaçırdığı, iki golünün VAR'dan iptal edildiği karşılaşma 0-0 sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Bursaspor, Göztepe'yi konuk etti. Kümede kalma mücadelesi veren iki takımın, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanan maçı 0-0 sona erdi.

Göztepe iki golü ofsayt gerekçesiyle VAR'dan iptal edildi. Deniz Kadah'ın kullandığı penaltıyı Bursaspor kalecisi Okan Kocuk kurtardı. Bursaspor bu karşılaşmada yenilseydi küme düşmesi kesinleşecekti. Genç kaleci Okan, bu kurtarışıyla takımının kümede kalma şansını son haftaya taşımasını sağladı.

Bu sonuçla Bursaspor puanını 34 yükseltti ve 16. sırada yer aldı. 35 puanlı Göztepe ise 15. sırada yer alıyor. 17. sırada yer alan ve bir maç eksiğiyle 32 puanı bulunan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, yarın Fenerbahçe'yle oynayacağı karşılaşmadan galip ayrılması halinde ligin son haftası öncesinde kümede kalma iddiasını artıracak.

Kümede kalma mücadelesi veren üç takımın Süper Lig'in son haftasındaki maçları şöyle:

Göztepe - Ankaragücü
İstiklal Mobilya Kayserispor - Büyükşehir Belediye Erzurumspor
Evkur Yeni Malatyaspor - Bursaspor


MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
11. dakikada Berkan'ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içerisinde iyi yükselen Alpaslan meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. VAR uyarısıyla pozisyon ofsayt olduğu gerekçesiyle gol iptal edildi.

19. dakikada Shehu'nun sağ kanattan ortaladığı topta Umut'un kafa vuruşunu Beto kornere tokatladı.

20. dakikada Onur'un kullandığı köşe atışında Chedjou'nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak direğin hemen yanından auta çıktı.

2. yarının detayları birazdan Sabah.com.tr'de...

Stat: Bursa Büyükşehir Belediye
Hakemler: Mete Kalkavan xx, Kemal Yılmaz xx, Ceyhun Sesigüzel xx

BURSASPOR: Okan Kocuk xx, Abdullahi Shehu xx, Ertuğrul Ersoy xx, Aurelien Chedjou xx, Iasmin Latovlevici xx, Staphane Badji xx, Aytaç Kara xx, Allano Lima xx, Henri Saivet xx, Onur Atasayar xx, Umut Nayir xx
Yedekler: Muhammed Şengezer, Santiago Vergini, Yusuf Erdoğan, Furkan Soyalp, Kubilay Kanatsızkuş, M.Emin Sarıkaya, Tunay Torun, Diafra Sakho, Burak Kapacak, Jani Atanasov
Teknik Direktör: Mesut Bakkal

GÖZTEPE: Beto xx, Lamine Gassama xx, Alpaslan Öztürk xx, Titi xx, Berkan Emir xx, Andre Castro xx, Andre Poko xx, Halil Akbunar xx, Deniz Kadah xx, Serdar Gürler xx, Cameron Jerome xx
Yedekler: M.Göktuğ Bakırkbaş, Eren Bilen, Celso Borges, Yoan Gouffran, Axel Ngando, Lumor Agbenyenu, Yalçın Kayhan, Tayfur Bingöl, Erol Hakan Sepil
Teknik Direktör: Tamer Tuna

Sarı kart: Ertuğrul Ersoy (Bursaspor)

GÖZTEPE'DE JEROME VE SERDAR DÖNDÜ

Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma yolunda en önemli rakibi Bursaspor'la deplasmanda karşı karşıya gelen Göztepe'de sakatlıkları geçen kanat oyuncusu Serdar Gürler ve golcü Cameron Jerome on birde görev aldı. Sarı- kırmızılılarda geçen haftaki Demir Grup Sivasspor maçında kırmızı kart gören stoper Reis'in yokluğunda Teknik Direktör Tamer Tuna savunmanın göbeğinde Alpaslan'a şans verdi. Göz-Göz'de henüz iyileşemeyen Yasin, Traore, Hakan, Grillo, Ghilas ve Atakan ise Bursa'ya getirilmedi. Göztepe'de 2016-2017 sezonunda Süper Lig'e çıkan kadroda görev alan forvet Umut Nayir, Bursaspor formasıyla eksi takımına rakip oldu.

STAT TIKLIM TIKLIM

Bursaspor taraftarı, kritik Göztepe maçına yoğun ilgi gösterdi. Maç boyunca Bursa sokaklarında yeşil- beyaz formalarıyla şenlik havası yaşandı. Hafta içerisinde satışa sunulan biletlerin tamamı tükenirken, yeşil-beyazlı taraftarlar tribünlerdeki yerlerini aldı. Sosyal medya üzerinden yapılan çağrılar sonucunda Bursaspor tribünlerinin büyük bir kısmı maça yeşil renkteki formalarıyla geldi. Bursaspor taraftarı, ısınmaya çıkan takımlarına ise büyük destek verirken, oyuncuları teker teker tribünlere çağırıp bağırlarına bastı. Tarihi günlerinden birini yaşayan Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yaklaşık 40 bin kişi tribünleri doldurdu.

GÖZTEPELİLER YALNIZ BIRAKMADI

Göztepeli futbolseverler da Bursaspor'a deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. Sabah saatlerinde İzmir'de otobüslerle yola çıkan sarı-kırmızılılar kendilerine ayrılan yeri doldurdu. İki takım taraftarı centilmenlik rüzgarları estirdi. Maçtan önce Bursa'nın çeşitli yerlerinde birlikte gezen Bursasporlu ve Göztepeliler stada da beraber geldi.

OTOBÜS KAZA YAPTI

Göztepeliler'i taşıyan bir otobüsün ise Bursa'ya giderken, Balıkesir'de kaza yaptığı öğrenildi. Alınan bilgilere göre hiçbir taraftarın yaralanmadığı, otobüste sadece maddi hasarın meydana geldiği ifade edildi. Bursa emniyeti ise il sınırı girişinde Göztepeli taraftarları taşıyan otobüs, minibüs ve özel araçları durdurup detaylı arama gerçekleştirdi.

BAKKAL'DAN TEK DEĞİŞİKLİK

Bursaspor'da Teknik Direktör Mesut Bakkal, son oynanan Antalyasapor mücadelesinden bir oyuncu değişikliği yaptı. Deneyimli çalıştırıcı, kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Umut Meraş'ın yerine Iasmin Latovlevici'ye ilk on birde şans verdi. Diafra Sakho, Antalyaspor karşısında olduğu gibi yedek soyunurken, ileri uçta ise Umut Nayir görevlendirildi. Bir süredir sakatlığı bulunan Tunay Torun da teknik ekibin kararıyla 18 kişilik maç kadrosunda yer aldı.

19 MAYIS PANKARTI

Bursaspor ve Göztepeli futbolcular "Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun" pankartıyla sahaya çıktı. Beraber seremoniye gelen futbolcuların Mustafa Kemal Atatürk ve Türk bayrağı baskılı, 19 Mayıs yazan tişörtler giymesi tribünlerden alkış aldı.

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Göztepe Başkanı Mehmet Sepil de mücadeleyi protokol tribününde izledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)