BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisLüks saat markasına 1 milyonluk sipariş----

Lüks saat markasına 1 milyonluk sipariş

Lüks saat markasına 1 milyonluk sipariş
12 Mart 2014 - 12:39 www.finansgundem.com

İsviçreli lüks saat markası TAG Heuer, ilk mağazasını açtı, siprariş gecikmeden geldi...

İsviçreli lüks saat markası TAG Heuer, ilk mağazasını İstinyePark’ta açtı. Markanın Türkiye’deki temsilcisi ise Saat&Saat oldu.

Saat&Saat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, Türk tüketicisinin artık lüks marka saatlere daha kolay sahip olabileceklerini söyleyerek, saatin statüyü gösteren en iyi aksesuvar olduğunu belirtti. Türkiye’de çok sayıda işadamının saat koleksiyoneri olduğunu anlatan Kaya, “İyi ve pahalı saate ilgi yüksek” dedi.

1860’ta kuruldu

TAG Heuer  markasının 57 ülkede, 180 adet butiği bulunuyor. 1860 yılında İsviçre’nin Jura bölgesindeki bir saat atölyesinde doğan TAG Heuer, LVMH Grubu bünyesinde yer alıyor.

Ramazan Kaya, aralık ayında İstinyePark’ta açtıkları mağazanın çok ilgi gördüğünü belirterek, “2014 yılı içerisinde ikinci mağazamızı Acıbadem’deki Akasya AVM’de açacağız” dedi. Kaya, Türkiye’de saate en çok ilgi gösteren ilin İstanbul, ikinci sırada ise Ankara’nın bulunduğunu söyledi.

İlk sipariş alındı

TAG Heuer’in 1 milyon liraya satılan özel koleksiyon saati için bir alıcının çıktığı belirtiliyor. İsviçre’de el yapımı üretilen saatin fiyatının yüzde 30’unu peşin veren bir işadamı, 6 ay sonra saatin teslim alacak ve fiyatın kalan yüzde 70’ini ödeyecek.
2014 yılında butik mağazaların sayısını 200’e ulaştırmayı hedefleyen TAG Heuer, 3 ile 5 yıl içinde dünya genelinde 250 butik mağaza açarak premium tasarımlarını tüketicilerle buluşturmayı planlıyor. TAG Heuer, 2016 yılı itibariyle, üretim kapasitesini 100 bin birime ulaştırmayı amaçlıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)