BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLüks otelde timsah deşeti----

Lüks otelde timsah deşeti

Lüks otelde timsah deşeti
31 Temmuz 2021 - 10:32 www.finansgundem.com

Meksika'daki Marriott otellerinden birinde kalan bir ziyaretçi, yaşadığı korkunç deneyimi anlattı

Natalie adlı müşteri, Marriott Puerto Vallarta Resort & Spa'daki konaklama deneyimini seyahat uygulaması TripAdvisor üzerinden değerlendirirken, arkadaşlarıyla başına gelen travmatik bir olay nedeniyle otele 1 yıldız verdi.

Müşteri yorumunda yemek ve oda servislerinin çok iyi olduğunu belirttikten sonra, "Oteli başkalarına tavsiye etmememin tek bir nedeni var. Arkadaşlarımla genç bir kızı en az 3,5 metrelik bir timsahtan kurtarmak zorunda kaldık" ifadelerine yer verdi.

27 Temmuz'da 18 yaşındaki Kiana Hummel, arkadaşıyla tatile gittiği otelin özel plajında gece yarısı denize girmek üzereyken bir timsahın saldırısına uğramıştı.

Hummel'ı dizinden ısıran timsah, genç kızı okyanusa doğru sürüklemeye başlamıştı. Bunun üzerine timsaha vuran kız, hayvanın bir süre geri çekilmesini sağlasa da, timsah kısa sürede tekrar saldırıya geçerek bu sefer kızın öteki bacağını ısırmıştı.

Natalie, olayı gördüğünü söyleyerek "Eğer arkadaşlarımla birlikte plajın yanındaki avluda oturmasaydık, zavallı kız ölmüş olacaktı" dedi.

TripAdvisor kullanıcısı, arkadaşlarıyla birlikte kızı timsahın ağzından kurtardıklarını söyledi. Kanamayı durdurmaya çalıştıklarını ve ambulansı aradıklarını söyleyen Natalie, otel çalışanlarının beklediğinden ağır davrandığını da ekledi.

Otele çağrıda bulunan Natalie "Bu timsah bir canavar ve istediğini alana kadar sahillerinize yeniden gelecek. Misafirlerinizden birini öldürmeden önce bir şeyler yapın" dedi.

Otelin sözcüsüyse, "Bizimle birlikte geçirdiğiniz sürede yaşadığınız tatsız deneyimden ötürü üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan yetkili, "sahilde uygun uyarı işaretlerinin, kırmızı bayrakların ve gece devriyelerinin bulunduğunu" öne sürdü.

Sözcü, "Marriott görevlilerinden birinin Kiana'yı günbatımından sonra okyanusta yüzmenin tehlikeli olduğuna dair uyardığını ve bu devriye görevlisinin de kurtarma çalışmalarına katıldığını" iddia etti.

Yetkili, görevlinin telsizden ambulans anonsu geçtiğini ve sağlık ekiplerinin dakikalar içinde otele geldiğini de sözlerine ekledi.

Daha sonra sahilde bir uyarı işaretinin bulunduğu anlaşıldı. Fakat tabelanın boyutunun küçük olduğu, gece aydınlatılmadığı ve uyarıların çoğunun İspanyolca yazıldığı belirtildi.

Yolunu şaşıran balina timsah nehrine girdi

Hindistan’da köy halkı, yakaladıkları timsah için fidye istedi

‘Hitler'in timsahı’ Moskova'da öldü

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)