BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLukaşenko'dan NATO'ya tehdit!----

Lukaşenko'dan NATO'ya tehdit!

Lukaşenko'dan NATO'ya tehdit!
01 Aralık 2021 - 07:22 www.finansgundem.com

Belarus lideri Lukaşenko, NATO'nun nükleer silahları Polonya üzerinden doğuya doğru ilerletmesi durumunda Rusya'nın ülkesinin sınırlarına atom savaş başlıkları yerleştirebileceğini söyledi.

Alexander Lukaşenko, Amerikan yapımı nükleer silahların Doğu Avrupa'ya taşınması durumunda sınırın ötesindeki ölümcül donanım miktarını artırmakla tehdit etti.

Lukaşenko, "Söz konusu durum gerçekleşirse, Putin'in nükleer silahları Belarus'a vermesini önereceğim. Böyle bir durumda en etkili olanı, bu silahları kullanarak Sovyet döneminden kalma bir nükleer caydırıcılığın restorasyonu” dedi.

Avrupa’ya göç arayışındakilerin bekleyişi sürüyor

Belarus'un Grodno şehrindeki Bruzgi sınır bölgesinde geçici olarak hazırlanan lojistik merkezindeki kapalı alanda çoğunluğu Irak’tan gelen ve Avrupa’ya geçme arayışındaki kişilerin bekleyişi devam ediyor.

Belarus Acil Durumlar Bakanlığı, kapalı alanda herhangi bir yangın veya kaza durumuna karşı güvenlik önlemlerini arttırırken merkezde günlerdir bekleyenler için saç tıraş hizmeti sağlandı.

Belarus-Polonya sınırında 8 Kasım’dan bu yana Avrupa’ya göçme arayışıyla çoğunluğu Irak ve Suriye'den gelerek Belarus üzerinden Polonya’ya geçmeye çalışan kişiler, ormanlık alanda kendi kurdukları kampta ve sınır önünde bekleyişini sürdürüyordu.

Daha sonra bu kişiler, sınır boyunda kurdukları kampı tamamen boşaltarak Belarus hükümetinin bölgede hazırladığı kapalı alana geçmişti.

Polonya'dan, Lukaşenko ve Putin ile görüşen Merkel ve Macron'a tepki

 

Lukaşenko: Göçmenleri eve dönmeye ikna edemedik

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)