BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLübnan’da hükümet geri adım attı! Whatsapp’a vergi yok----

Lübnan’da hükümet geri adım attı! Whatsapp’a vergi yok

Lübnan’da hükümet geri adım attı! Whatsapp’a vergi yok
20 Ekim 2019 - 11:51 www.finansgundem.com

Lübnan'da hükümetin WhatsApp gibi uygulamalara vergi getirmek istemesi sonrasında yaşanan gerilimi sona erdirecek bir adım atıldı. Lübnan hükümeti, yapılan görüşmeler sonunda yeni bütçenin hazırlandığını ve vergilerin uygulanmayacağını açıkladı.

Lübnan’da gündem WhatsApp… Ülkede hükümetin WhatsApp gibi uygulamalara vergi getirmek istemesi sonrasında başlayan protestoları bitirecek bir gelişme yaşandı. On binlerce Lübnanlının sokağa döküldüğü gösterilerde hükümet karşıtı sloganlar atılırken, önceki gün göstericiler ile güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmada 2 kişi yaşamını yitirmişti.

Onlarca kişinin yaralandığı olaylar ile ilgili flaş bir son dakika açıklaması Lübnan Ekonomi Bakanı’ndan geldi. Ali Hasan Halil, Başbakan Hariri ile görüştüklerini ve yeni bütçenin oluşturulduğunu duyurdu. Halil ekstra vergi kararının rafa kaldırıldığını söylerken, “Vergi ya da başka bir masraf olmayacak” dedi.

Bu açıklamanın ardından, Lübnan’da göstericilerin sokakları terk edip etmeyeceği henüz merak konusu. Yaşanan gelişmenin ardından göstericilerden bir açıklama gelmedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)