BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLübnan'da halk sokaklara döküldü----

Lübnan'da halk sokaklara döküldü

Lübnan'da halk sokaklara döküldü
29 Kasım 2021 - 13:19 www.finansgundem.com

Pazartesi sabahı Lübnan'ın birçok bölgesinde yaşam koşullarının kötüleşmesi ve döviz kurunun yükselmesi nedeniyle 'Öfke Günü' adı altında gösteriler başlatılırken, eylemciler yolları trafiğe kapattı.

Alman haber ajansının haberine göre, Kuzey Lübnan'daki protestocular el-Bedavi Uluslararası Otoyolunu her iki yönde, tali yolları ve Trablus kentindeki Al-Nur Meydanı'na giden tüm yolları arabalar, lastikler yakarak ve taşlarla trafiğe kapattı.

Beyrut'ta çok sayıda yolu lastikler yakarak trafiğe kapatan protestocular, ilaçların olmaması ve fiyatların yüksek olması nedeniyle sokaklara döküldüklerini belirtti.

Lübnan'ın güneyindeki Sayda (Sidon) kentinde protestocular, kötüleşen yaşam ve ekonomik koşulları protesto etmek için kentteki Najma Meydanı'nı otomobillerle trafiğe kapatırken, kentteki Elia kavşak meydanını ve Elektrik Şirketi önünü de trafiğe kapattı.

Sosyal paylaşım sitelerindeki gruplar, Pazartesi gününün bir 'Öfke Günü' olarak kabul edilmesi ve kötüleşen koşulları, temel hizmetlerin eksikliğini ve yetkililerin sorumluluklarından kaçınmalarını kınamak için barikatlar kurulması çağrısında bulunmuştu.

Lübnan lirası dolar karşısında sert düşüş yaşadı

 

Lübnan, Belarus'a seyahat kısıtlaması getirdi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)