BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLouvre Müzesi yeniden ziyarete açıldı----

Louvre Müzesi yeniden ziyarete açıldı

Louvre Müzesi yeniden ziyarete açıldı
06 Temmuz 2020 - 14:26 www.finansgundem.com

Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan dünyanın en büyük sanat müzesi olan Louvre Müzesi, korona virüs nedeniyle verdiği 4 aylık arayı sonlandırdı.

Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan Louvre Müzesi, korona virüs (Kovid-19) nedeniyle kapalı kaldığı 4 ayın ardından kapılarını yeniden ziyaretçilere açtı.

Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan dünyaca ünlü Louvre Müzesi, korona virüs (Kovid-19) nedeniyle 2 Mart'ta kapattığı kapılarını yeniden ziyaretçilere açtı.

Dünyanın en büyük sanat müzesi olarak bilinen ve 73 bin metrekare alan üzerine kurulu Louvre Müzesi’nde 350 binden fazla eser bulunuyor. Müzeyi her yıl yaklaşık 10 milyon kişi ziyaret ediyor.

Efsanevi 'Mona Lisa' ve müzenin antikalar koleksiyonu da dahil olmak üzere önemli sergiler yeniden ziyaretçiler için açılsa da mesafenin sorunlu olduğu bazı galerilerin kapalı kalmaya devam edeceği ifade edildi. Ziyaretçilerin ise sosyal mesafe kurallarına uyması ve maske takması gerektiği belirtildi.

FRANSA'DA SON DURUM

Worldometers verilerine göre, Fransa'da toplamda 166 bin 960 korona virüs vakası tespit edildi. Bunların arasından 77 bin 60 kişi iyileşirken; 29 bin 893 kişi de hayatını kaybetti. Ülkede 60 bin 7 aktif vaka bulunuyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)